Μουσική

Ο “Τσίπρας Αλέξης” στο στόχαστρο του TUS!

Ο “Τσίπρας Αλέξης” στο στόχαστρο του TUS!

Ο γνωστός ράπερ TUS, ρίχνει λάδι στη φωτιά όπως γνωρίζει καλά να κάνει. Στο νέο του τραγούδι το οποίο ονομάζεται “Τσίπρας Αλέξης” ο TUS δεν διστάζει να αφιερώσει τις πιο καυστικές του ρίμες στον Έλληνα πρωθυπουργό. Τραγούδι με χιούμορ, ειρωνεία και έξυπνα λογοπαίγνια, το οποίο δεν άργησε να σημειώσει δεκάδες χιλιάδες views από την πρώτες ώρες κυκλοφορίας του. Ο TUS παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Αλέξη Τσίπρα, σαρκάζοντας τις «επιτυχίες» του πρωθυπουργού ενώ σχολιάζοντας παράλληλα την κακή προφορά του στα αγγλικά. Πάρτε μια γεύση από τους στίχους στο ρεφραίν:

“Είμαι ο Τσίπρας ο Αλέξης

μιλάω αγγλικά γενικά και ας μην πιάνουν οι Άγγλοι τις λέξεις

Είμαι ο Τσίπρας ο Αλέξης

αυτός που ψηφίζεις, εκείνος που βρίζεις και εκείνος που θα επιλέξεις.”

Εξοργιστικό ή απολαυστικό; Ποιος μπορεί να απαντήσει; Σίγουρα προκλητικό αφού κανένας δεν ξεφεύγει από την σάτιρα του εν λόγω κομματιού. Ονόματα όπως ο Obama, η Μέρκελ, η Angelina Jolie, ο Putin, ο Cameron, ο Ερντογάν, ο Trump, ο Clinton, η Monika μέχρι και o Πάπας Φραγκίσκος (!!) είναι στο στόχαστρο του TUS. Όπως λένε και οι στίχοι:

«Πίνω καφέ με τον Obama,

γ@@ω τη Μέρκελ την π0#@@Ν@,

έρχεται να με δει η Angelina Jolie

γιατί είμαι το όνειρο για κάθε Αμερικάνα!»

Να σημειωθεί πως το Youtube κανάλι του “TUS TV” ξεπέρασε το φράγμα των 200.000 συνδρομητών, γεγονός που σημαίνει δύο πράγματα. Αφενός πως το κανάλι του είναι το πιο δημοφιλές κανάλι Έλληνα solo καλλιτέχνη στο Ελληνικό Youtube, και αφετέρου πως ο ανεξάρτητος rapper TUS (ο οποίος σημειωτέον δεν ανήκει σε κάποια δισκογραφική εταιρία) έχει καταφέρει να κάνει όλο το ελληνικό διαδίκτυο να ασχολείται συνέχεια μαζί του. Πράγμα που οφείλουμε να παραδεχτούμε πως γνωρίζει να κάνει καλά!

Απολαύστε το τραγούδι εδώ:

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews