Εκδηλώσεις

Ομαδική έκθεση Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών

Ομαδική έκθεση Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών

 στην  CJohn  Gallery στο Λονδίνο από την Kapopoulos Fine Arts

Δεκατέσσερις σημαντικούς Έλληνες και κορυφαίους διεθνείς εικαστικούς καλλιτέχνες παρουσιάζει η γκαλερί Kapopoulos Fine Artsστην ομαδική έκθεση καλλιτεχνών που διοργανώνει στην CJohn  Gallery στο Mayfairτου Λονδίνου. Η έκθεση που εγκαινιάζεται στις 15 Νοεμβρίου (18.00) δίνει τη δυνατότητα δημιουργικής συνύπαρξης της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς εικαστικής δημιουργίας, στην οποία πιστεύει και στηρίζει δυναμικά ο ιδρυτής της Kapopoulos Fine Arts Βαγγέλης Καπόπουλος.  Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Νίκη Καποπούλου.

Συγκεκριμένα στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των: MrBrainwashDavid GersteinHawiniLaurence JenkellRichard OrlinskiAntonio Segui, Βασίλη Αντωνάκου, Κωνσταντίνου Βαλαή, Γιώργου Βορρέ, Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, Σοφίας Καλογεροπούλου, Παύλου, Sonke, Αλέκου Φασιανού.

«Από πολύ νωρίς η γκαλερί Kapopoulos FineArts  άνοιξε τους ορίζοντες της στις διεθνείς συνεργασίες με πολύ μεγάλους, κορυφαίους καλλιτέχνες του εξωτερικού», επισημαίνει ο Βαγγέλης Καπόπουλος. «Παράλληλα εδώ και πολλά χρόνια πιστέψαμε ότι η ελληνική τέχνη μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες της και να σταθεί επάξια στο εξωτερικό, δίπλα σε σημαντικούς Ευρωπαίους δημιουργούς. Η συνύπαρξη διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών, τόσο εντός όσο και εκτός

Ελλάδος, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει ως προς την σύγχρονη ελληνική ζωγραφική, η οποία αντιμετωπίζεται πλέον πολύ θετικά και στις ξένες αγορές. Έχει αυξηθεί σημαντικά η παρουσία και η κίνηση των Ελλήνων καλλιτεχνών στη διεθνή εικαστική αγορά.  Θέλει πολύ μεγάλη και διαρκή προσπάθεια και από εμάς γίνεται το καλύτερο δυνατόν τα τελευταία χρόνια, ώστε η ελληνική τέχνη να ανοίξει τα φτερά της και να αναγνωριστεί στο διεθνή στίβο.  Οι καλλιτέχνες που παρουσιάζουμε στο Λονδίνο και στην περίφημη CJohn  Gallery στο Mayfair ανήκουν στην αφρόκρεμα της σύγχρονης τέχνης και είμαστε υπερήφανοι που τους εκπροσωπούμε.»

Εγκαίνια έκθεσης: 15 Νοεμβρίου 2017 (18.00)

Διάρκεια έκθεσης: 24 Νοεμβρίου 2017

C. John Gallery, 43A South Audley Street, London, W1K 2PU, UK (είσοδος από Adam’s Row) Τηλ: +44 (0)20 7493 5288


Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews