Ελλάδα

Πανούσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Πανούσης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα στο περιθώριο της παρουσίασης του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, ο κύριος Πανούσης υπογράμμισε ότι παραμένει στη διάθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση που θέλει να τον τοποθετήσει και πάλι σε υπουργικό θώκο.

«Εγώ επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα από την πρώτη ημέρα γιατί με στήριξε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ πάρα πολύ ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός.

‘Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφαση μου έχει μιαν πολιτική βάση. Άλλα είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στους έξι μήνες ότι δεν είμαι πολιτικός είμαι δάσκαλος.

Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ. Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές. Αρα δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα τον οποίο εκτιμώ, και θεωρώ ότι είναι κεφάλαιο πολιτικό το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί είμαι στη διάθεση της πολιτείας παραμένω στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές. Αν και εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής», επισήμανε ο κ. Πανούσης.

Ο υπουργός μαζί με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη και τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Β. Κορκίδη παρουσίασαν το πληροφοριακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ στη διεθνή έκθεση Θεσαλονίκης, στο όποιο η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος θα προβάλλει την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων Fell Safe για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.

ω

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews