Ελλάδα

Παρά τους ενδοιασμούς ο Ψαριανός ψήφισε με επιστολική ψήφο

Παρά τους ενδοιασμούς ο Ψαριανός ψήφισε με επιστολική ψήφο

Ο βουλευτής του Ποταμιού μέχρι πρόσφατα μπορεί να δήλωνε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το 3ο Μνημόνιο και θα απουσίαζε από τη Βουλή στην ψηφοφορία, ωστόσο τελικά ψήφισε Ναι.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Ψαριανός απουσίαζε από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας και την ψηφοφορία καθώς ήταν άρρωστη η σύζυγός του.

Δείτε τι αναφέρει στην επιστολική του ψήφο:

Εάν ήμουν παρών, θα ψήφιζα ΝΑΙ,
γιατί στο ΠΟΤΑΜΙ πρώτοι από όλους και μόνοι για μήνες, με σαφήνεια διατυπώσαμε ότι θα στηρίξουμε και θα ψηφίσουμε την Ευρωπαϊκή συμφωνία για την χώρα μας με την υπογραφή του Πρωθυπουργού.

Εάν ήμουν παρών, θα ψήφιζα ΝΑΙ, γιατί πιστεύω στην Ευρώπη και στηρίζω την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας πάση θυσία και χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Για την χώρα μας, ο μόνος δρόμος, ο μόνος τρόπος και ο μόνος χώρος είναι η Ευρώπη και η παραμονή μας στον σκληρό πυρήνα της.

Εάν ήμουν παρών, θα ψήφιζα ΝΑΙ, γιατί στο ΠΟΤΑΜΙ πιστεύουμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και που αν είχαν γίνει, ή αν γίνουν τώρα, θα είχαμε αποφύγει άδικα μέτρα, οριζόντιες περικοπές και υπερφορολόγηση.

Εάν ήμουν παρών, θα ψήφιζα ΝΑΙ, όπως άλλωστε και όλοι οι συνάδελφοι μου στο ΠΟΤΑΜΙ.

Και θα ήμουν παρών, εάν ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του δεν έπαιζαν κορώνα – γράμματα την τύχη της χώρας, με δημοψήφισμα παρωδία και επαπειλούμενες εκλογές, στην προσπάθεια τους να λύσουν τις εσωκομματικές τους συγκρούσεις και αντιφάσεις.

Και θα ήμουν παρών, εάν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδείκνυαν υπευθυνότητα, εθνική σοβαρότητα και συναινετική διάθεση με τις φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις για να γίνει η πατρίδα μας μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews