Θέατρο

«Πέτρες στις τσέπες του»

«Πέτρες στις τσέπες του»

Ύστερα από πέντε μήνες καθημερινών sold outστο Θέατρο του Νέου Κόσμου και μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η παράσταση Πέτρες στις τσέπες του, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, «μετακομίζει» στο Θέατρο Κιβωτός.

Μια «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία. Το ίδιο και ο Σων. Που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.

Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.

Μετάφραση: Αγγελική Κοκκώνη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου

Επιμέλεια Κίνησης: Σεσίλ Μικρούτσικου

Βίντεο: Όλγα Μπρούμα

Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Γαλάνη

Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρυσοστόμου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 20:00, Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:30 & 21:00, Κυριακή 19:00

Τιμές Εισιτηρίων: Τετάρτη-Παρασκευή & Σάββατο απόγευμα κανονικό 15€, φοιτητικό / Ανέργων 12€, Σάββατο-Κυριακή κανονικό 18€, φοιτητικό / Ανέργων 15€

Διάρκεια Παράστασης: 85 λεπτά

Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115, τηλ. 210 3427426

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews