Μουσική

«Ποίηση και Μουσική… ένα τραγούδι, δρόμος» 20 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς 20 χρόνια σύνθεσης και έμπνευσης!

«Ποίηση και Μουσική… ένα τραγούδι, δρόμος» 20 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς 20 χρόνια σύνθεσης και έμπνευσης!

Το πληθωρικό ταλέντο της Πηγής Λυκούδη της επιτρέπει να εκφράζεται με άνεση μέσα από τις μοναδικές της συνθέσεις. Κάποιες ψηφίδες σ’ ένα ψηφιδωτό που για ύλη συνεκτική είχε μεγάλους ποιητές και στιχουργούς.

Θα μας συστήσει τους ποιητές και τους στιχουργούς με τους οποίους συνομίλησε και μέσα από αυτό προέκυψαν πολύ σημαντικά έργα και τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο.θα μας ταξιδέψει με αγαπημένα τραγούδια της που αναδείχθηκαν από τις συνεργασίες με ερμηνευτές και ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πορεία του Ελληνικού τραγουδιού και της ελληνικής μουσικής, όπως ο Μανώλης Μητσιάς, η Νένα Βενετσάνου, η Alexandra Gravas,ο Δημήτρης Μπάσσης, ο Γιάννης Φέρτης, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Ελένη Ερήμου κ.α.

Θα μας μιλήσει για τον έρωτα, θα συνομιλήσει με το φεγγάρι και θα μας μεθύσει με το κρασί των μεγάλων ποιητών μας. Τέλος θα μας παρουσιάσει και τραγούδια και άλλων γνωστών Ελλήνων συνθετών, που έχουν αγαπηθεί πολύ χαρίζοντάς μας μια μοναδική βραδιά!

Ερμηνεύουν οι εξαιρετικοί τραγουδιστές της νέας γενιάς Σπύρος Κλείσσας, Γεωργία Αγγέλου, Μαρίνα Βολουδάκη Με την συνθέτρια στο πιάνο συμπράττουν οι σολίστες μουσικοί:

Σταύρος Παργινός (Τσέλο-μαντολίνο) Γάσπαρης Μαμμάς (κλαρίνο-σαξόφωνο) Δημήτρης Κοντονής (Κιθάρες-φυσαρμόνικα) και η

Ξένια Δικαίου: Φωνητικά

Επιμέλεια προγράμματος: Νάνσυ Κανέλλη

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Ώρα Προσέλευσης: 19:45

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος Ελεύθερη

Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά)

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews