Ελλάδα

Ποιο ήταν το σχόλιο του Τσίπρα για την Μισέλ Ομπάμα

Ποιο ήταν το σχόλιο του Τσίπρα για την Μισέλ Ομπάμα

Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχουν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες από τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (το δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες), ωστόσο γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από τη μεταξύ τους συνομιλία.

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν στο δείπνο του προέδρου των ΗΠΑ η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα. Η κ. Μπαζιάνα  φορούσε ένα μαύρο λιτό φόρεμα σε ίσια γραμμή, μέχρι το γόνατο. Μάλιστα με αφορμή το συγκεκριμένο δείπνο  όπως έγινε γνωστό, οίκο υψηλής ραπτικής στην Αθήνα, προκειμένου να διαλέξει ένα ρούχο ειδικά για το δείπνο.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπάρακ Ομπάμα σύστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό στη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα λέγοντάς της χαρακτηριστικά πως «αυτός είναι που έχει κερδίσει απανωτές εκλογές στην Ελλάδα», ενώ συστήθηκαν μεταξύ τους και οι σύζυγοι των δύο ηγετών. Αμέσως μετά τα δύο ζευγάρια έβγαλαν μαζί και τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας συνομιλώντας με δημοσιογράφους εμφανίστηκε άκρως  εντυπωσιασμένος από το ύψος της Μισέλ Ομπάμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την τυπική φωτογραφία με το ζεύγος Ομπάμα, ο κ. Τσίπρας με τη σύντροφό του έφυγαν από το ξενοδοχείο New York Palace όπου έγινε η δεξίωση και δείπνησαν οι δυο τους, πριν επιστρέψουν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα (ώρα ΗΠΑ), στο ξενοδοχείο τους στο κεντρικό Μανχάταν.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews