Κινηματογράφος

«Πορφυρό Ρόδο του Καΐρου» σε ελεύθερη προβολή από το Σχολείο του Σινεμά!

«Πορφυρό Ρόδο του Καΐρου» σε ελεύθερη προβολή από το Σχολείο του Σινεμά!

Ξεκινούν οι ελεύθερες προβολές του Σχολείου του Σινεμά την Κυριακή 8.10.2017 στα Εξάρχεια με το «Πορφυρό Ρόδο του Καΐρου»

Το “Σχολείο του Σινεμά” (Τσαμαδού 26-28, Εξάρχεια) συνεχίζει φέτος τις ελεύθερες εκπαιδευτικές προβολές του με ανάλυση και συζήτηση.

Η Σεσίλια μια μοναχική σερβιτόρα που τις αρέσει να βλέπει Χολιγουντιανές ταινίες, μαγεύεται από τη πιο πρόσφατη το Ρόδο του Καΐρου και μένει έκπληκτη όταν κάποια στιγμή ο πρωταγωνιστής της ταινίας βγαίνει από την οθόνη και βαδίζει τον διάδρομο με σκοπό να την συναντήσει. Γοητευμένη από το στιλ του η Σεσίλια θα αρχίσει να τον ερωτεύεται μέχρι την ώρα που θα γνωρίσει τον πραγματικό ηθοποιό που τον υποδύεται στην οθόνη.

Ο Γιάννης Καραμπίτσος σκηνοθέτης, μοντέρ και κριτικός κινηματογράφου επιλέγει τις ταινίες, τις προλογίζει και συντονίζει την συζήτηση μετά την προβολή. Λειτουργώντας συνειρμικά, επιλέγει τις ταινίες που κάθε στιγμή τον συγκινούν προσωπικά και που με κάποιον μυστηριώδη τρόπο επικοινωνούν με το σήμερα.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο e-mail schoolofcinemagr@gmail.com και στα τηλέφωνα 2130 159 816 και 6944143564 (στο μέιλ παρακαλούμε να στέλνετε ονοματεπώνυμο και ένα κινητό τηλέφωνο).

Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας για κάθε προβολή.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά. Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 19.30.

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews