Κινηματογράφος

«Πού θα Κοιμηθείς Απόψε;» (Garde Alternée)

«Πού θα Κοιμηθείς Απόψε;» (Garde Alternée)

14 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Rosebud.21

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε ότι ο σύντροφος της ζωής σας, έχει ερωμένη; Μάλλον όχι τόσο αναπάντεχα όπως η πρωταγωνίστρια της ξεκαρδιστικής κωμωδίας «Που θα Κοιμηθείς Απόψε;».

Σε σκηνοθεσία της Αλεξάντρα Λεκλέρ, που επιστρέφει μετά από δύο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες («Maman», «Όλοι οι Καλοί Χωράνε») για να προτείνει έναν… διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίσει κανείς την απιστία και να δροσίσει τις καλοκαιρινές νύχτες μας με γέλιο και ανατροπές!

Η Σαντρίν, παντρεμένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια και μητέρα δύο παιδιών, ανακαλύπτει ότι ο άνδρας της Ζαν, διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, όταν βρίσκει τα μηνύματα της ερωμένης στο κινητό του. Εκεί που κανείς θα περίμενε ότι αυτό θα σήμαινε την αρχή του τέλους για τον γάμο της, η Σαντρίν έχει μια εντελώς ριζοσπαστική ιδέα: όταν ξεπεράσει το σοκ, θα αποφασίσει να συναντήσει την αντίζηλό της Βιρζινί, για να της προτείνει μία ιδιαίτερη συμφωνία: να μοιραστούν την «κηδεμονία» του Ζαν, να ζουν μαζί του δηλαδή εκ περιτροπής. Οι δύο γυναίκες δίνουν τα χέρια και βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, επιβάλλοντας στον κοινό τους σύντροφο το νέο αυτό τρόπο ζωής. Αυτό που, όμως, αρχικά μοιάζει σαν όνειρο κάθε άνδρα -μία εβδομάδα με τη σύζυγο, μία με την ερωμένη- ίσως δεν είναι η τέλεια ζωή που φανταζόταν ο Ζαν…

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρα Λεκλέρ

Σενάριο: Αλεξάντρα Λεκλέρ

Παίζουν: Βαλερί Μπονετόν, Ντιντιέ Μπουρντόν, Ιζαμπέλ Καρέ

Διάρκεια: 104 λεπτά

Διανομή: Rosebud .21, Seven Group

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews