Βιβλίο

Πρόσεχε, γιατί «αύριο είναι μια καινούρια μέρα»!

Πρόσεχε, γιατί «αύριο είναι μια καινούρια μέρα»!

Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε μια πολύ καλή δουλειά, ένα τεράστιο σπίτι, έναν ακαταμάχητα όμορφο σύντροφο, μια ισορροπημένη ζωή και οικογένεια και όλα αυτά άλλαζαν μέσα σε μερικές ώρες; Και μάλιστα άλλαζαν με δική σας συγκατάθεση, ήταν δική σας επιλογή;

Και όμως στη πλοκή του νέου βιβλίου της Lori Nelson Spielman «Αύριο είναι μια καινούρια μέρα» από τις εκδόσεις Διόπτρα συμβαίνει αυτό ακριβώς.

Αν και πρόκειται για το πρώτο μυθιστόρημα της Lori Nelson Spielman (ακολούθησε το «Sweet Forgiveness» και αυτό τον καιρό ετοιμάζει το τρίτο), κατάφερε να κερδίσει το αναγνωστικό κοινό και μάλιστα η εταιρία παραγωγών Fox 2000 έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της κινηματογραφικής του μεταφοράς (και απολύτως δικαιολογημένα θα λέγαμε).

Μια διαθήκη, ένα παλιό ημερολόγιο, μια λίστα με τους στόχους μιας δεκατετράχρονης και ένα παλτό burberry είναι αρκετά για να σου αλλάξουν τη ζωή, τουλάχιστον  της ηρωίδας μας, της Μπρετ: «Μερικές φορές τα πιο γλυκά δώρα της ζωής βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη».

Ένα βιβλίο που θα πρέπει να διαβαστεί από απαισιόδοξους (οι αισιόδοξοι απλά θα το ερωτευτούν), που δεν ελπίζουν στο καλύτερο και που στην πρώτη αποτυχία τα παρατάνε.

Ηθικό δίδαγμα: μπορεί η ζωή να φέρνει αναποδιές, αλλά όποιος τις παλέψει ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο στο τέλος.

Εξάλλου «το πάθος που γεννά ο φόβος και το άγχος είναι χίλιες φορές καλύτερο από μια ζωή γεμάτη κοινοτυπία»…

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews