Ελλάδα

Σαμαράς: Εθνική συνεννόηση ή φέρτε τη συμφωνία στη Βουλή (vid)

Σαμαράς: Εθνική συνεννόηση ή φέρτε τη συμφωνία στη Βουλή (vid)

«Η θα κάνουμε εθνική συνεννόηση με τις προϋποθέσεις που θα σας θέσαμε ή φέρτε τη συμφωνία εδώ πέρα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στη δευτερολογία του, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε «μας ρωτάτε αν θα στηρίξουμε τη συμφωνία; Δεν ξέρουμε τι στηρίζετε εσείς. Δεν ξέρουμε αν έχετε τη δεδηλωμένη στο δικό σας κόμμα».

«Δεν θα υπάρχει νέο μνημόνιο. Από πού θα τα πάρετε τα λεφτά» και συμπλήρωσε: «Δεν θα το πείτε μνημόνιο εσείς. Εσείς έχετε άλλες λέξεις. Συμφωνία θα το πείτε. Συμφωνία επιτρέπεται να κάνετε, μνημόνιο δεν επιτρέπεται. Συνεχίζετε και δουλεύετε τον κόσμο».

Ο Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας στο σχόλιο που έκανε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, ότι πηγαίνει μόνο στην Κηφισιά, επισήμανε: «Είπατε, ο βουλευτής της Μεσσηνίας να μην είναι μόνο στην Κηφισιά. Όταν αυξήσετε το ΦΠΑ, σας καλώ να πάμε μαζί μία βόλτα στα νησιά».

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ, για τα «Ζάππεια», τόνισε ότι στο παρελθόν παραδέχτηκε ότι το πρώτο μνημόνιο ήταν λάθος και συμπλήρωσε: «Θέλω πολύ να συνεχίσετε να μιλάτε για τα Ζάππεια. Να δω τι θα απαντάτε εσείς όταν μιλάμε για τη Θεσσαλονίκη;».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς, επανέλαβε τη θέση του κόμματος του για εθνική συνεννόηση, ενώ σε αντίθετη περίπτωση κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή. «Σας καλώ να υπάρξει αλλαγή πορείας, με την εθνική συνεννόηση. Αν δεν τη θέλετε, τότε φέρτε τη συμφωνία, να σας πούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε».

 

 

πηγή: enikos.gr

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews