Μουσική

Schoolwave Christmas Party

Schoolwave Christmas Party

Tα Χριστούγεννα έρχονταιΜαζί τους οι κουραμπιέδες της μαμάς, τα τεστ προσομοίωσης στο φροντιστήριο και βέβαια το Schoolwave Christmas Party!

Η παράδοση φέτος θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου στο ΑΝ club με επτά συγκροτήματα του Schoolwave 2019 – ανάμεσά τους τα Γυμνασμένα Κορμιά από τη Θεσσαλονίκη που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα ειδικά γι’ αυτό το live. Don’t miss it!

Το Schoolwave είναι ένα μοναδικό στο είδος του μουσικό φεστιβάλ, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο από το 2005 στην Αθήνα. Μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και την Ευρώπη έρχονται για να παίξουν όλα τα είδη της μουσικής πάνω σε μια μεγάλη σκηνή με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές. Χάρη στη φιλοσοφία του – να αντιμετωπίζει τα παιδιά ως καλλιτέχνες και όχι ως «πιτσιρίκια» – το Schoolwave προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες νέους ανθρώπους και έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο νεανικό φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Στο Schoolwave Christmas Party θα παίξουν οι: The Confusion [Alternative Funk Rock] Show Trial [Punk Rock] Γυμνασμένα Κορμιά [Alternative] Cerberus [Progressive Symphonic Metal] Mistaken [Blackened Death] Spell The Pain [Rap/Rock] Hypatia [Rock]

Doors Open: 18:30

Είσοδος: 5 €

An Club, Σολωμού 13-15, Αθήνα

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews