Διαγωνισμοί

«Σε σωστή ώρα νυχτώνει»: Κερδίστε δύο αντίτυπα του μυθιστορήματος της  Σοφίας Δημοπούλου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

«Σε σωστή ώρα νυχτώνει»: Κερδίστε δύο αντίτυπα του μυθιστορήματος της  Σοφίας Δημοπούλου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Πάτρα, 1889. Δύο οικογένειες, δύο γυναίκες αντιμέτωπες με τη Μοίρα τους και την Ιστορία.

Η οικογένεια του σταφιδέμπορου Καραμάνου υποδέχεται με χαρά το νέο, υιοθετημένο μέλος της. Η όμορφη Χρυσάνθη Καραμάνου και η παραμάνα φροντίζουν το μωρό με λατρεία. Οι καλές εποχές όμως γρήγορα τελειώνουν· το εμπόριο της σταφίδας παρακμάζει· τα πριμαρόλια μένουν δεμένα στο λιμάνι· οι ταραχές δεν έχουν τέλος· ο θάνατος της Χρυσάνθης βυθίζει τους αγαπημένους της στο πένθος…

Σ’ ένα χωριό έξω από την Πάτρα, η Μυγδαλιά και η οικογένειά της πασχίζουν να επιβιώσουν, καθώς η σταφίδα στην οποία στηρίζονται μένει στα αζήτητα. Θα δανειστούν από έναν τοκογλύφο, μα δεν θα μπορέσουν να ξεπληρώσουν το δάνειο, κι η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά. Ενώ η αδελφή της Μυγδαλιάς, αποκομμένη από την οικογένεια, θα παντρευτεί έναν άνθρωπο σκοτεινό κι αμφιλεγόμενο, και θα μπει σε έναν άλλο κόσμο, με τον οποίο η Μυγδαλιά έχει ήδη συγκρουστεί.

Οι δύο οικογένειες, στον ανελέητο χορό της μοίρας, άλλοτε συγκλίνουν κι άλλοτε αποκλίνουν. Την τελική έκβαση της ιστορίας τους θα αποφασίσει η ζωή, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει να αποφασίζει — και πάντα στη σωστή ώρα, ούτε λεπτό νωρίτερα.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, θα πρέπει μέχρι την Κυριακή 9  Νοεμβρίου στις 23:59  να:

  1. Κάνετε like στο Fan Page μας στο Facebook
  2. Κοινοποιήσετε το σύνδεσμο του διαγωνισμού
  3. Αφήστε ως σχόλιο το ονοματεπώνυμό σας (αν αυτό δεν είναι ευδιάκριτο από το προφίλ σας)

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν αμέσως μετά (Δευτέρα 10 Νοεμβρίου) στην ιστοσελίδα μας και θα παραλάβουν το βιβλίο τους από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου Μεταίχμιο.

Καλή σας επιτυχία!

Χορηγοί Επικοινωνίας: http://diagonismos.gr/, http://ediagonismoi.gr/, http://kerdise-to.gr/, http://paiksekerdise.gr/ , http://www.nethall.gr/saveandwin.gr

 

Περισσοτερα στην κατηγορια Διαγωνισμοί

Copyright © 2015-2016 Clevernews