Εκδηλώσεις

Σεμινάριο χαβανέζικου μασάζ “Kahuna Bodywork” με την Εμμανουέλα Μάστορη

Σεμινάριο χαβανέζικου μασάζ “Kahuna Bodywork” με την Εμμανουέλα Μάστορη

Το να είσαι ένας Kahuna σημαίνει να βρίσκεσαι σε ροή, να είσαι σε ρυθμό, να είσαι ερωτευμένος συνειδητά με κάθε στιγμή της ζωής σου.

Kahu Abraham Kawai, εμπνευστής του “Kahuna Bodywork”

Από τα λόγια του ιθαγενή της Χαβάη Kahu Abraham Kawai, ενός σπουδαίου άνδρα που άγγιξε τις καρδιές και την ψυχή πολλών ανθρώπων γίνεται φανερό ότι το “Kahuna Bodywork” δεν είναι ένα ακόμη είδος μασάζ, αλλά πολλά περισσότερα. Πρόκειται για μια διαρκή πρακτική του πώς να πορεύεται κανείς στη ζωή με ισορροπία, να εξελίσσεται με αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση, εφόδια και αρμονία.

Γι’ αυτό και το σεμινάριο “Kahuna Bodywork” της Εμμανουέλας Μάστορη απευθύνεται σε όλους. Ακόμη και σ’ εκείνους που ποτέ δεν σκέφτηκαν να εκπαιδευτούν στο μασάζ, όμως επιθυμούν να επενδύσουν στη δική τους θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

Και φυσικά, είναι ιδανικό για τους επαγγελματίες (μασέρ, ρεφλεξολόγους, φυσιοθεραπευτές, ενεργειακούς θεραπευτές, δασκάλους γιόγκα). Για όσους αισθάνονται ότι χρειάζεται ν’ αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση σε σχέση με το σώμα και τους μηχανισμούς της θεραπευτικής μάλαξης. Να κατανοήσουν πώς να αντλούν και να διοχετεύουν την ενέργειά τους, να είναι επικεντρωμένοι και γειωμένοι, μαθαίνοντας παράλληλα πώς να διατηρούν την καλή σωματική και ψυχική υγείας τους , φροντίζοντας με αυτοπεποίθηση να προσφέρουν τα μέγιστα στον θεραπευόμενο.

Αν θέλετε και εσείς να μυηθείτε στη φιλοσοφία του “Kahuna Bodywork”, το επόμενο σεμινάριο της κυρίας Μάστορη πλησιάζει: Θα πραγματοποιηθεί 20 – 22 Οκτωβρίου και 10- 12 Νοεμβρίου στο χώρο 4el στο Κουκάκι. Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!

Πώς εφαρμόζεται

Το “Kahuna Bodywork” συνδέει το μασάζ, τον πνευματικό χορό “Flight of Navigator” και τη γιόγκα. Στη συγκεκριμένη μέθοδο που πολλοί την αποκαλούν, επίσης, Tample Lomi,Hawaiian Massage ή Hawaiian Bodywork δουλεύεται ολόκληρο το σώμα. Οι κινήσεις είναι δυναμικές και ρυθμικές. Φανταστείτε τον θεραπευτή σαν χορευτή που μαλάσει και εκλύει ενέργεια στον δέκτη. Ο τελευταίος, ακούσια, παίρνει το ρόλο του χορογράφου, αφού είναι το σώμα του αυτό που καθοδηγεί τον ειδικό.

Χάρη στις στοχευμένες κινήσεις και τη ροή ενέργειας, ο θεραπευόμενος δεν ανακουφίζεται μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, ενώ έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση το πνεύμα και το σώμα.

Από την πλευρά του ο θεραπευτής δεν καταπονεί το σώμα του. Αντίθετα, όλη αυτή η διαδικασία τον βοηθά να διευρύνει τη συνειδητότητά του. Το «Kahuna Bodywork» στηρίζεται στις αρχές του Kahu Abraham Kawai, το έργο του οποίου συνεχίζεται από την μαθήτρια και σύζυγό του Ηο’okhai Tamara. Η τελευταία υπήρξε και η δασκάλα της κυρίας Μάστορη.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: επαγγελματίες μασέρ, ρεφλεξολόγους, φυσιοθεραπευτές, δασκάλους γιόγκα, ενεργειακούς θεραπευτές αλλά και σε όσους θα ήθελαν να επενδύσουν στη δική τους θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 20 έως και Κυριακή 22 Οκτωβρίου και Παρασκευή 10 έως και Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Υποχρεωτική παρακολούθηση όλων των ημερών. Στο διάστημα ανάμεσα στις συναντήσεις είναι απαραίτητη η πρακτική.

Ώρες παρακολούθησης: 14:00-18:00 (τις Παρασκευές) και 09:00-18:00 (τα Σαββατοκύριακα).

Κόστος συμμετοχής: € 540. Μπορείτε, επίσης, να κλείσετε τη θέση σας καταθέτοντας ως προκαταβολή το ποσό των € 150. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Τελευταία ημερομηνία για την κράτηση της θέσης σας 5 Οκτωβρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής: Στέλνοντας mail στο info@shanti.gr ή τηλεφωνώντας στο 6977492038

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης

Η Εμμανουέλλα Μάστορη εργάζεται στον χώρο των θεραπειών και τεχνικών εσωτερίκευσης – αυτοβελτίωσης από το 1999 ενώ έχει ήδη εκπαιδευτεί στο lumi lumi nui από το 2005. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο αλλά και για την εισηγήτρια θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της: www.shanti.gr

Τόπος διεξαγωγής: 4el, Αγλαύρου 13, Κουκάκι

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews