Ενδιαφέροντα

Σεμινάριο Βελτίωσης Υποκριτικής Τέχνης Marda Method στο Θέατρο Αλκμήνη!

Σεμινάριο Βελτίωσης Υποκριτικής Τέχνης Marda Method στο Θέατρο Αλκμήνη!

Το Θέατρο Αλκμήνη και ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Αργύρης Σ. Μάρδας μας προσκαλούν στο βιωματικό σεμινάριο 3ων επιπέδων με θέμα: Βελτίωση Υποκριτικής Τέχνη MARDA method στο πλαίσιο του Προγράμματος Σεμιναρίων 2018-19 του Θεάτρου Αλκμήνη, που ξεκινάει 1η Δεκεμβρίου 2018.

MARDA method: Η βιωματική εκπαίδευση προσωπικής εξέλιξης του Α. Σ. Μάρδα συμβάλλει δραστικά στην αναβάθμιση της υποκριτικής, performance και συγγραφικής τέχνης. Θα γνωρίσουμε πληροφορίες της σύγχρονης επιστήμης, με την βοήθεια της καινοτομικής μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης Expansion Method, της ψυχοθεραπείας και της κβαντικής φυσικής, και θα εκπαιδευτούμε στο πως να παρουσιάζουμε ρεαλιστικές δυναμικές, πολυδιάστατες ερμηνείες και δημιουργίες.

Ιδανικό σεμινάριο για: Ερασιτέχνες και Επαγγελματίες ηθοποιούς, Θεατρικές ομάδες, Performers, Συγγραφείς, Σεναριογράφους που θέλουν να αναβαθμίσουν την τέχνη τους με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους.

Πρώτο Επίπεδο: ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ & ΣΤΟΧΟΙ | 1-2 Δεκεμβρίου 2018 | 10:30-14:30

Ξεκινάμε από μέσα μας. Γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τα θετικά αλλά και τα τρωτά μας σημεία. Βάζουμε τον στόχο της ζωής μας και τον δρόμο για να τον πετύχουμε.

Ακολουθούν:

ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΑΡΩΝ | Ιανουάριος 2019

Γνωρίζοντας τον εαυτό μας εις βάθος αποφορτίζουμε τα τοξικά συναισθήματα που επηρεάζουν τις ερμηνείες ή το στόχο μας. Βασισμένο πάνω στην βραβευμένη ψυχολογική μέθοδο Expansion Method.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ | Φεβρουάριος 2019

Εργαζόμαστε πάνω σε συγκεκριμένους ρόλους και εφαρμόζουμε τις γνώσεις που πήραμε από τα προηγούμενα επίπεδα.Διαπιστώνουμε την δύναμη της απελευθερωμένης ερμηνείας.

O Εισηγητής: Αργύρης Σ. Μάρδας συγγραφέας, σκηνοθέτης, παραγωγός και δημιουργός της ψυχολογικής μεθόδου Expansion Method. Προερχόμενος από μια καλλιτεχνική οικογένεια που περιλαμβάνει τον Αχχιλέα Μάρδα (από το όνομά του βγήκε η λέξη «σαρδάμ»), τον Αλέξη Μάρδα (γνωστός και με το ψευδώνυμο Magic Alex που του το έδωσε ο John Lennon) ακολουθεί τα βήματά τους δημιουργώντας μια νέα υποκριτική – θεατρική μεθοδολογία με σκοπό την παρουσιάσει μια εντελώς φρέσκια θεατρική εμπειρία. Με μεγάλη εμπειρία στηνπαραγωγή και στην σκηνοθεσία ετοιμάζει την νέα του παράσταση με τίτλο «Οι Σελίδες που Λείπουν» βασισμένη πάνω στα βιβλία του «Expansion Chronicles».

Διάρκεια Σεμιναρίου: Σάββατο 1η Δεκ: 4 ώρες Κυριακή 2 Δεκ: 4 ώρες

Ώρα προσέλευσης: 10:30, Ώρα Έναρξης: 11:00

Γενική Είσοδος: 20€/ημέρα

Μειωμένα (Επαγγελματίες Ηθοποιοί, συγγραφείς, άνεργοι, σπουδαστές) 10€/ημέρα

Για ομαδικές κρατήσεις (άνω των 6 ατόμων) υπάρχουν ειδικές τιμές. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την ΡΟΗ ΑμΚΕ στο 2109841088.

Το πρόγραμμα είναι υπό την αιγίδα της ΡΟΗ ΑμΚΕ και τα έσοδα κατευθύνονται αποκλειστικά προς ενίσχυση των σκοπών της.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2109841088.

Κράτηση θέσης https://www.eventbrite.com/e/kai-tickets-51195049772

Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8, Γκάζι, τηλ. 210 3428650

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews