Ελλάδα

Συναντήσεις του Παύλου Γερουλάνου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες

Συναντήσεις του Παύλου Γερουλάνου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, σε συνεργασία με την Ευρωβουλευτή κ. Εύα Καιλή, είχε σειρά επαφών στις Βρυξέλλες στις 7-8 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Γερουλάνος συναντήθηκε με στελέχη και Ευρωβουλευτές των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (S&D) καθώς και με εκπροσώπους Ευρωπαϊκών φορέων που συνδέονται με την αγροτική ανάπτυξη, τη γαλάζια οικονομία, την έρευνα, τις επενδύσεις και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Ευρωβουλευτή κ. Dan Nica, συντονιστή των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Επιτροπή Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ε.Κ.), την Ευρωβουλευτή κα. Pervenche Beres, Επικεφαλής της Γαλλικής Αντιπροσωπείας στο Ε.Κ., τον κ. Peka Pesonen, Γενικό Γραμματέα της Copa-Cogeca, του Θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των Ευρωπαίων Αγροτών και Αγροτικών Συνεταιρισμών, την κα. Ελένη Μαριάνου Γενική Γραμματέα της CPMR, του φορέα εκπροσώπησης 150 Περιφερειών που περιβάλλονται από θάλασσα και ασχολούνται με θέματα όπως η γαλάζια οικονομία, η νησιωτική πολιτική κ.α.

Επίσης συμμετείχε στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα την «μεταρρύθμιση των ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης», παρουσία των Gianni Pittella και Mario Monti.

 

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews