Εκδηλώσεις

Σειρά συζητήσεων με το Θανάση Τριαρίδη και καλεσμένους μετά το τέλος της παράστασης «Zyklon ή Το Πεπρωμένο»!

Σειρά συζητήσεων με το Θανάση Τριαρίδη και καλεσμένους μετά το τέλος της παράστασης «Zyklon ή Το Πεπρωμένο»!

Τρεις συζητήσεις θα γίνουν τον  Φεβρουάριο του 2018 μετά το τέλος της παράστασης  «Zyklon ή Το Πεπρωμένο»  του Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κοντούλη που παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Faust.

Επί τρεις εβδομάδες, η σκηνοθέτης Πηγη Δημητρακοπούλου και οι συγγραφείς Πόλυ Μηλιώρη και Μάνος Κοντολέων μαζί με τους συντελεστές της παράστασης θα επιχειρήσουν να ανακεφαλαιώσουν (ή και να ανοίξουν εκ νέου) τους κεντρικούς πνευματικούς άξονες που διατρέχουν το έργο. Και οι τρεις συζητήσεις θα γίνουν στο Θέατρο Faust μετά το τέλος της παράστασης (περίπου στις 10.30 μμ – και η είσοδος στη συζήτηση θα είναι ελεύθερη).

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Δευτέρα,12 Φεβρουαρίου 2018: Η σκηνοθέτης Πηγή Δημητρακοπούλου συζητά με τον Θανάση Τριαρίδη και τους συντελεστές της παράστασης με θέμα: “Η μαζικότητα των μέσων επικοινωνίας ως μηχανισμός χειραγώγησης και συναίνεσης.”

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018: Η συγγραφέας Πόλυ Μηλιώρη συζητά με τον Θανάση Τριαρίδη και τους συντελεστές της παράστασης με θέμα: “Πώς μπορεί κάνεις να ζήσει υπό το βάρος της προηγούμενης Ιστορίας; Αναζητώντας μια ανομολόγητη ενοχή.”

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018: Ο Μάνος Κοντολέων συζητά με τον Θανάση Τριαρίδη και τους συντελεστές της παράστασης με θέμα: “Η καθολική Ιστορία ως ατομική τραγωδία. Η περίπτωση του Ολοκαυτώματος.”

Περισσότερα για την παράσταση δείτε εδώ.

Faust, Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, Αθήνα τηλ. 210 3234095

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews