Μουσική

«Songs for a blue cloud»

«Songs for a blue cloud»

Η Κυβέλη Καστοριάδη & ο Ορέστης Καμπαλίκης στην Αυλή του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα 

Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά  σχέση με την ελληνική μουσική. Γι’ αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδίδεται στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο, με τίτλο SouslecieldeParisκι από την Ελλάδα απευθύνεται στον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου cd με τίτλο Songsforabluecloud, που εκδίδεται από τη Μικρή Άρκτο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα.

Πρώτη παρουσίαση – στάση της καλοκαιρινής περιοδείας με  πυξίδα τις δύο δισκογραφικές της δουλειές,  θα είναι στην υπέροχη αυλή του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα (Θόλου 5) στις 17 & 18 Ιουλίου στις 21.00 το βράδυ.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας θα είναι η Πάτρα (21/7), Βέροια (28/7), Θεσσαλονίκη και τέλος στο Φεστιβάλ Φιλίππων στην Καβάλα (1/8).

Ένα ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς-ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, LeonardCohen, BobDylan, KurtWeill, SergeGainsbourg, BorisVianκ.ά.

Λίγα λόγια για τον Ορέστη Καλαμπαλίκη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981, και άρχισε την ενασχόλησή του με τη μουσική στην ηλικία των 7 ετών. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, έγινε δεκτός στο ConservatoireNationalSuperieurdeMusiqueetdedansedeParis στο Παρίσι το 2005. Έχει κερδίσει βραβεία σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς κιθάρας. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει κερδίσει δύο πρώτα βραβεία σε ισάριθμους διεθνείς διαγωνισμούς σύνθεσης για κιθάρα. Ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Παραγωγή – Οργάνωση: Μικρή Άρκτος

Δευτέρα 17 & Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 στις 9:00 μμ

Τιμές Εισιτηρίων:

12€: Γενική είσοδος (προπώληση), 10€ φοιτητικό (προπώληση).

Η προπώληση ισχύει μέχρι και την παραμονή της συναυλίας.

Την ημέρα της συναυλίας θα διατίθενται εισιτήρια μόνο στο ταμείο του Μουσείου από τις 18.30 το απόγευμα με τις εξής τιμές: 15€ γενική είσοδος, 12€ φοιτητικό.

Μουσείο της Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5 Πλάκα

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews