Βιβλίο

«Σταχτόνερο»

«Σταχτόνερο»

της Κωνσταντίνας  Μόσχου από τις εκδόσεις Bell

Τι είναι αυτό που κρατά σφραγισμένα τα στόματα στο Λίθι;

Στο μικρό απομονωμένο χωριό της Ηπείρου, πίσω από τα δαντελωτά κουρτινάκια των κλειστών παραθύρων, κάποιοι παραμονεύουν όμοια με ακρίδες, ακίνητες, έτοιμες να χιμήξουν. Όταν είναι πολλές μπορεί να γίνουν μία από τις δέκα πληγές του φαραώ.

Και μπορούν να σκοτώσουν τις αθώες παιδικές ψυχές της Αννούλας και του Νεόφυτου. Όπως κάποιος σκότωσε τη μητέρα τους.

Η δημοσιογράφος Ξένια Μαρίνη είναι εκείνη που θα χαλάσει τη σιωπηλή συμφωνία τους. Γιατί οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν. Δεν αρκεί όμως να μάθει ποιος είναι ο φονιάς. Πρέπει να μάθει γιατί το έκανε. Έτσι μόνο θα σταματήσει το μίσος.

Η Ξένια είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φτάσει στην κάθαρση, ακόμα και με κίνδυνο της ίδιας της ζωής της. Νερό και στάχτη…

Σελίδες:  336

ISBN:  978 960 620 773 0

Η Κωνσταντίνα Μόσχου γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε στον έντυπο καθημερινό και περιοδικό Τύπο, ενώ από το 2008 ασχολείται με τη συγγραφή, συμμετέχοντας παράλληλα σε πολιτιστικές δράσεις για το βιβλίο.

Έργα της που έχουν εκδοθεί είναι τα μυθιστορήματα Ο Θησαυρός του Ποσειδώνα (2008), Η Πόλη της Υδράηρας (2012), Όσο υπάρχει Ανατολή (2014) και Λέμον Πάι (2018), τα διηγήματα Τα Καλά Παιδιά Κοιμούνται Νωρίς (στο συλλογικό έργο Ο Τόπος Πρόδωσε τον Ένοχο [2014]) και Memories (στο Θρύλοι του Σύμπαντος IV [2015]), και, με συν-συγγραφέα τη Γεωργία Παπαλυμπέρη, τα μυθιστορήματα Αγάπησα τον Δολοφόνο μου (2011) και Όλα για τη Ζωή μου (2013).

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews