Θέατρο

«Talking Heads»

«Talking Heads»

“Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη”, ” Κρεβάτι ανάμεσα στις φακές” και “Μία κυρία των γραμμάτων” είναι οι τίτλοι των τριών έργων από τη συλλογή μονολόγων «Talking Heads» του δημοφιλούς Βρετανού συγγραφέα Άλαν Μπένετ που θα παρουσιάζονται στο Θέατρο 104 από τις 25 Οκτωβρίου 2019.

Η μετάφραση είναι του Ερρίκου Μπελιέ ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει – μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις “Μια πορνογραφική σχέση” του Φιλίπ Μπλασμπάντ στο Από Μηχανής θέατρο και “Το Κτήνος στο Φεγγάρι” στο θέατρο Σημείο με τον Κώστα Αρζόγλου – ο Βαγγέλης Παπαδάκης.

Και τους τρεις ρόλους των έργων, τον μεσήλικα Γκράχαμ που ζει συντροφιά με την πληθωρική μητέρα του («Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη»), την αλκοολική Σούζαν παντρεμένη με τον γόη εφημέριο της ενορίας («Κρεβάτι ανάμεσα στις φακές») και την μπριόζα Αϊρήν («Κυρία των γραμμάτων»), ερμηνεύει η Πηνελόπη Σταυροπούλου.

Μονόλογοι ανθρώπων της μεσοαστικής ή μικροαστικής τάξης που, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο καθένας, βρίσκονται σε προσωπικό αδιέξοδο. Ένα σύγχρονο κοινωνικό μωσαϊκό.

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Παπαδάκης

Μουσική: Σίσσυ Βλαχογιάννη

Ερμηνεία: Πηνελόπη Σταυροπούλου

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή ώρα 21:15, Σάββατο ώρα 18:30, Κυριακή ώρα 18:30

Διάρκεια παράστασης: 95 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό, συνταξιούχων), 8 ευρώ (άνεργοι, ατέλειες). Ομαδικά Εισιτήρια (άνω των 10 ατόμων): 8 ευρώ

Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι-Μετρό Κεραμεικός, τηλ. 2103455020

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews