Κινηματογράφος

«The Lego Ninjago Movie»

«The Lego Ninjago Movie»

Από 26 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του NINJAGO, η μάχη για την Πόλη του NINJAGO καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGOMasterBuilders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκφουMάστερΓου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμα¬ντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή την δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη.

Η σκηνοθεσία της «Ταινίας LEGONINJAGO» είναι των Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ και Μπομπ Λόγκαν. Το σενάριο είναι των Μπομπ Λόγκαν, Πολ Φίσερ, Γουίλιαμ Γουίλερ, Τομ Γουίλερ, Τζάρεντ Στερν και Τζον Γουίτινγκτον, σε ιστορία βασισμένη στα Παιχνίδια LEGO.

Στην αμερικάνικη version της ταινίας πρωταγωνιστούν οι Τζάκι Τσαν (Μάστερ Γου), Τζάστιν Θερού (Γκάρμαντον), Ντέιβ Φράνκο (Λόιντ), Ολίβια Μαν (Κόκο), Μάικλ Πένια (Κάι), Φρεντ Άρμισεν (Κόουλ), Κουμέιλ Νανζιάνι (Τζέι), Άμπι Γιάκομπσον (Νια), Ζακ Γουντς (Ζέιν).

Στοιχεία Μεταγλώττισης:

Μετάφραση/ Προσαρμογή: Πανυ Ναούμ

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παυλίδης

Λόιντ/ΠράσινοςΝίντζα Φοίβος Ριμένας

Άρχοντας Γκάρμαντον  Βασίλης Μήλιος

ΜάστερΓου        Ηλίας Ζερβός

Νία/Ασημένια Νίντζα    Σοφία Καψαμπέλη

Κάι/Κόκκινος Νίντζα      Στέλιος Ψαρουδάκης

Ζέιν/Λευκός Νίντζα        Χρήστος Θάνος

Τζέι/Μπλε Νίντζα            Δημήτρης Παπαδάτος

Κόουλ/Μαύρος Νίντζα Θανάσης Κουρλαμπάς

Κόκο      Tζίνη Παπαδοπούλου

Σε 2D, 3D Και μεταγλωττισμένη

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews