Κινηματογράφος

«Το Αυτό Κεφάλαιο 2» (It Chapter 2)

«Το Αυτό Κεφάλαιο 2» (It Chapter 2)

5 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

Το κακό, όπως το περιέγραψε η αξεπέραστη πένα του Στίβεν Κινγκ, αναδύεται ξανά στην κωμόπολη Ντέρι, καθώς ο εξαιρετικός σκηνοθέτης Άντι Μουσιέτι επιστρέφει και συγκεντρώνει τα ενήλικα πια μέλη του Κλαμπ των Χαμένων στο δεύτερο κεφάλαιο του «IT».

Το πρώτο κεφάλαιο έσπασε τα ταμία παγκοσμίως με εισπράξεις πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια -κατακτώντας τη θέση της ταινίας τρόμου με τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στα χρονικά-, κατάφερε να επαναπροσδιορίσει και να υπερβεί τις κλασικές ταινίες θρίλερ και έγινε το απόλυτο πολιτιστικό σημείο αναφοράς παγκοσμίως.

Στο δεύτερο φιλόδοξο κεφάλαιο, το σενάριο φέρει την υπογραφή του Γκάρι Ντάουμπερμαν και οι ενήλικες πια εκδοχές των μελών του περίφημου Κλαμπ των Χαμένων ζωντανεύουν από τον Τζέιμς ΜακΑβόι, την υποψήφια για Όσκαρ Τζέσικα Τσάστεϊν (“Zero Dark Thirty”, “Mama”) τον Μπιλ Χέιντερ, τον Αϊζέια Μουσταφά, τον Τζέι Ράιαν και τον Τζέιμς Ράνσον. Ο εξαιρετικός Μπιλ Σκάρσγκαρντ επιστρέφει στον ρόλο του σατανικού Πένιγουαϊζ.

Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι. Στο δεύτερο κεφάλαιο, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι. Μπορεί οι φίλοι από το Κλαμπ των Χαμένων να έχουν μεγαλώσει και να έχουν φύγει μακριά, αλλά ένα κρίσιμο τηλεφώνημα τους φέρνει πίσω εκεί όπου όλα ξεκίνησαν.

Το βιβλίο: “Το Αυτό” (τόμος Ι και ΙΙ) κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Σκηνοθεσία: Άντι Μουσιέτι

Σενάριο (βασισμένο στο μυθιστόρημα ΙΤ του Στίβεν Κινγκ): Γκάρι Ντάουμπερμαν

Παιζούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζέσικα Τσάστεϊν, Μπιλ Χέιντερ, Αϊζέια Μουσταφά, Τζέι Ράιαν, Τζέιμς Ράνσον, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Άντι Μπιν, Τζάντεν Μαρτέλ, Γουάιτ Όλεφ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Τζέρεμι Ρέι Τέιλορ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Ξαβιέ Ντολάν

Μουσική: Μπέντζαμιν Γουόλφις

Διάρκεια: 2 ώρες και 45 λεπτά

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews