Μουσική

«Το Χρονικό του Έρωτα»

«Το Χρονικό του Έρωτα»

Μία γυναίκα κι ένας άνδρας. Δύο τραγουδιστές του πάθους συναντιούνται στην σκηνή του Γυάλινου Up Stage για να τραγουδήσουν τον έρωτα και τα καμώματά του. Η Λίζα Ανδρέου και ο Βασίλης Ελευθερόπουλος.

Δύο τραγουδιστές με πολλά ερμηνευτικά γαλόνια στην πορεία τους. Με ξεχωριστές και σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό τους. Τραγουδούν «εκ βαθέων» για την περίπλοκη τροχιά των ανθρωπίνωνσχέσεων, την αληθινή αγάπη, την ψεύτικη, την προδοσία, τη χαρά και την οδύνη… την κάθαρση.

Ξεκινούν να καταγράψουν Το Χρονικό του Έρωτα με τραγούδια ευαίσθητα, τρυφερά, ερεθιστικά, πονεμένα. Τους βοηθούν με τα τραγούδια τους οι Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Βαμβακάρης, Τσιτσάνης, Καλδάρας, Άκης Πάνου, Ζαμπέτας, Μικρούτσικος, Βαρδής κ.α.

Μελωδίες που όλοι έχουμε σιγoτραγουδήσει μπαίνουν στο ερωτικό αφήγημα της παράστασης «Το χρονικό του έρωτα» και διανθίζονται με στίχους του Ρίτσου, του Ελύτη και άλλων σπουδαίων ποιητών κιέτσι καταφέρνουν να παρασύρουν τον θεατή στη μεθυσμένη πορεία του έρωτα, από τα πρώτα του βήματα, στην κορύφωση, στην παρακμή του και την συνειδητοποίηση ότι υπάρχει ζωή και μετά από αυτόν…

Γιατί «Το Χρονικό του Έρωτα» ενίοτε δεν έχει Happy End…

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Παπαδόπουλος

Παίζουν οι μουσικοί

Νίκος Παπαδόπουλος, μπουζούκι – κιθάρα

Μάριος Ιβάν Παπούλιας, βιολί – φλάουτο – κιθάρα

Κώστας Δέδες, πιάνο – πλήκτρα

Κώστας Σπυράτος, κρουστά

Κάθε Τετάρτη 7 -14 – 21 – 28 Νοεμβρίου

Ώρα προσέλευσης: 21:30

Τιμές

12 ευρώ με ποτό στο bar

40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα

80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up Stage, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210 9315 600

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews