Ελλάδα

Το ΠΑΣΟΚ παρομοιάζει την κυβέρνηση με “λούνα πάρκ”

Το ΠΑΣΟΚ παρομοιάζει την κυβέρνηση με “λούνα πάρκ”

Με… λούνα-πάρκ, παρομοιάζει την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, ασκώντας σκληρή κριτική στον τρόπο διαπραγμάτευσης.

«Πέρασε ακόμη μια εβδομάδα με την κυβέρνηση – αιώρα να μην μπορεί να ισορροπήσει. Πηγαίνει συνεχώς πίσω – μπρος νομίζοντας ότι προχωρά, ενώ οπισθοχωρεί βλάπτοντας βαθειά την οικονομία» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

Εγκαλεί ειρωνικά την κυβέρνηση ότι «διατείνεται (γαλλιστί πλέον) ότι με το πηγαινέλα ζαλίζει την ΕΕ και το ΔΝΤ, ενώ στην πραγματικότητα θέλει απλώς να αποκοιμίσει τα παραπλανημένα στελέχη της» και πως «φαντασιώνεται ότι παίζει παιχνίδια συσχετισμών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ έχει ήδη κρεμάσει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, ευχόμενη ενδόμυχα αυτοί που κατηγορεί – ΕΕ και ΔΝΤ – να απλώσουν την τελευταία στιγμή δίχτυ προστασίας».

Οπως υποστηρίζει η Χ. Τρικούπη, αναφερόμενη την υπόθεση Παναρίτη «δίπλα στην κούνια κάποιοι παίζουν τραμπάλα, με τη θέση του εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ, θεωρώντας ότι αποτελεί κομματικό λάφυρο» και «παραδίπλα οι κκ. Τσίπρας και Βαρουφάκης παίζουν το δικό τους μπρα ντε φερ σε βάρος της σοβαρότητας της χώρας».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ «ενώ η κοινωνία αγωνία, η κυβέρνηση έχει στήσει ένα κανονικό λούνα παρκ. Ας ελπίσουμε να γλιτώσουμε το τσίρκο, αν και τα άγρια θηρία των αγορών έχουν ήδη πάρει θέση».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews