Βιβλίο

«Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου»

«Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου»

των Ο Ιτσίρο Κισίμι και Φουμιτάκε Κόγκα από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Ένα βιβλίο έχει τη δύναμη να σου αλλάξει τη ζωή.

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο, το βιβλίο αυτό μας δείχνει τον τρόπο να ξεκλειδώσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Χρησιμοποιώντας τις θεωρίες του Άλφρεντ Άντλερ, ενός από τους τρεις γίγαντες της ψυχολογίας του 20ού αιώνα μαζί με τον Φρόιντ και τον Γιουνγκ, περιγράφει μια άκρως διαφωτιστική συζήτηση ανάμεσα σε έναν φιλόσοφο και έναν νέο άντρα. Ο φιλόσοφος εξηγεί στον μαθητή του πώς μπορούμε να ορίσουμε τη ζωή μας και να ελευθερωθούμε από τα δεσμά προηγούμενων εμπειριών, από αμφιβολίες και προσδοκίες τρίτων. Πρόκειται για έναν βαθιά απελευθερωτικό τρόπο σκέψης, που μας επιτρέπει να βρούμε το θάρρος να αλλάξουμε και να αγνοήσουμε τους περιορισμούς που βάζουμε οι ίδιοι – αλλά και οι άλλοι γύρω μας– στον εαυτό μας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα βιβλίο που έχει χαρακτηριστεί ήδη φαινόμενο και μας δίνει απλά αλλά σημαντικά μαθήματα για να κατακτήσουμε για πάντα την ευτυχία.

Σελίδες : 320

ISBN:978-618-01-2397-5

ISBN Ebook: 978-618-01-2398-2

Ο Ιτσίρο Κισίμι γεννήθηκε το 1956 στο Κιότο, όπου και ζει ακόμα,. Ήθελε να γίνει φιλόσοφος από τότε που ήταν στο λύκειο. Από το 1989, όσο ειδικευόταν στην κλασική Δυτική φιλοσοφία, με επίκεντρο τη φιλοσοφία του Πλάτωνα, έκανε έρευνα στην ατομική ψυχολογία του Άντλερ∙ γράφει και δίνει διαλέξεις πάνω στο αντικείμενο και παρέχει συμβουλές σε νέους σε ψυχιατρικές κλινικές ως πιστοποιημένος σύμβουλος της Ιαπωνικής Εταιρείας Αντλεριανής Ψυχολογίας. Έχει μεταφράσει στα ιαπωνικά επιλεγμένα συγγράμματα του Άλφρεντ Άντλερ και έχει γράψει πολλά ψυχολογικά βιβλία.

Ο Φουμιτάκε Κόγκα γεννήθηκε το 1973. Είναι ο συγγραφέας πολλών μπεστ σέλερ σχετικά με επιχειρήσεις. Γνώρισε την αντλεριανή ψυχολογία γύρω στα τριάντα του και επηρεάστηκε βαθιά από τις ιδέες της, που αψηφούσαν τη συμβατική σοφία. Από τότε ο Κόγκα επισκέφθηκε πολλές φορές τον Ιτσίρο Κισίμι στο Κιότο, συνέλεξε από εκείνον την ουσία της ψυχολογίας του Άντλερ και κράτησε σημειώσεις για την κλασική μέθοδο «διαλόγου» της ελληνικής φιλοσοφίας που χρησιμοποιείται σε αυτό το βιβλίο.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews