Μουσική

«Τραγουδώντας το χθες σαν σήμερα»

«Τραγουδώντας το χθες σαν σήμερα»

Μια βραδιά-ταξίδι στον χρόνο με την Όλγα Βενέτη στον Παρνασσό!

Η Όλγα Βενέτη με τη μελωδική, αισθαντική φωνή της, ερμηνεύει τραγούδια της ψυχής, που μέχρι σήμερα αγγίζουν την καρδιά μας, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Παρνασσός σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Τραγουδώντας το χθες σαν σήμερα».

Ένας πραγματικά εξαιρετικός συνδυασμός τραγουδιών, που αγαπήσαμε και αγαπάμε και που ο χρόνος δεν είχε τη δύναμη να σβήσει από τη μνήμη μας!

 Η Όλγα Βενέτη θα μας μεταφέρει σε χρόνια μαγικά για να τα ξαναζήσουν οι μεγαλύτεροι, αλλά και με τα οποία να έρθουν σε επαφή οι νεότεροι.

Απρόσμενη έκπληξη σ’ αυτή τη βραδιά, η παρουσία του αγαπημένου μας  Δάκη, ο οποίος θα τη συναντήσει πάνω στη σκηνή για να κάνουν μαζί ένα ταξίδι στο χρόνο με τις ρομαντικές “Les parapluies de Cherbourg”, το αισθαντικό “Ne me quitte pas” και άλλα εμβληματικά κομμάτια, που όλοι μας έχουμε συνδέσει με τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας.

Για άλλη μια φορά η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια θ’ αναμετρηθεί πάνω στη σκηνή με πολύ απαιτητικά ακούσματα. Ιδιαίτερη έκπληξη το μοναδικό  “Windmills of your mind”, το οποίο έντυσε μουσικά την ταινία “Υπόθεση Τομας Κραουν” . Και δε σταματάμε εδώ… μην ξαφνιαστείτε όταν τη δείτε να γίνεται η παθιασμένη ηρωίδα του “Malade”, του “Mon amour” ή του “Amando Mio”.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχηστρωση:  Χάρης Ανδρεάδης

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews