Κινηματογράφος

«Underworld: Η Αιματοχυσία» (Underworld: BloodWars)

«Underworld: Η Αιματοχυσία» (Underworld: BloodWars)

Η ταινία «Underworld: Η Αιματοχυσία» είναι το πέμπτο μέρος του επικού block buster franchise που έχει ως κεντρική πρωταγωνίστρια τη Selene, μια γυναίκα βρικόλακα που επωμίζεται μια εξαιρετικά πολυσύνθετη και δύσκολη αποστολή: να προστατεύσει την κόρη της Eve (ένα υβρίδιο βρικόλακα και λυκάνθρωπου), να κάνει τα πάντα για να μην αφανιστεί το είδος της από τις επικείμενες απειλές και να προσπαθήσει για την επίτευξη ειρήνης μεταξύ των αντιμαχόμενων ειδών. Τη σκηνοθεσία της σκοτεινής αυτής περιπέτειας έχει αναλάβει η Anna Foerster, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Cory Goodman.

Η ιστορία ξεκινάει από το σημείο που την είχαμε αφήσει – στο τέλος του Underworld: H Αναγέννηση. Η Selene (KateBeckinsale) έχει ανοίξει δύο μέτωπα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις. Η πιο άμεση προέρχεται από τη φυλή των λυκανθρώπων, που έχουν πια βρει τον υπέρτατο ηγέτη στο πρόσωπο του Marius, ο οποίος έχει μπολιάσει με φανατισμό και μίσος τους σαρκοβόρους ακολούθους του. Η δεύτερη και πιο ύπουλη έρχεται από μια άλλη φατρία βρικολάκων που την έχουν προδώσει. Μοναδικοί της σύμμαχοι είναι ο David και ο πατέρας του Thomas. Η Seleneθαπρέπειναβάλειένατέλοςστηναιώνιαδιαμάχημεταξύλυκανθρώπωνκαιβρικολάκων,ακόμηκαιαναυτόσυνεπάγεταιότιπρέπεινακάνειτηνυπέρτατηθυσία.

Σκηνοθεσία: Anna Foerster

Σενάριο: Cory Goodman, Kyle Ward

Παίζουν: Kate Beckinsale, Theo James, Lara Pulver, Charles Dance, Tobias Menzies, Bradley James, Alicia Vela-Bailey, Daisy Head

Διάρκεια: 91’

1 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

 

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews