Εκδηλώσεις

Vegan Life Festival Athens 2018

Vegan Life Festival Athens 2018

Ο vegan τρόπος ζωής μετατρέπεται σε κίνημα που συνεχώς κερδίζει έδαφος παγκοσμίως!

Το Vegan Life Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, από τις 11:00πμ έως τις 11:00μμ με ελεύθερη είσοδο!

Μετά από την τεράστια επιτυχία του περσινού Vegan Life Festival Athens στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 12.500 επισκέπτες σε μία μέρα, το Vegan Life Festival επανέρχεται δυναμικά με το μεγαλύτερο vegan event που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, για να δείξει στον κόσμο πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο!

Το Vegan Life Festival 2018 απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον ειρηνικό vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του, τόσο από καταξιωμένους επιστήμονες όσο και από ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, σταθερό χώρο με δραστηριότητες για παιδιά, τη μεγαλύτερη έκθεση cruelty free και vegan προϊόντων, live performances από γνωστούς καλλιτέχνες καθώς και πολύ, λαχταριστό, vegan φαγητό που θα επιμεληθούν οι καλύτερες vegan και vegan friendly επιχειρήσεις εστίασης!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ώρες διεξαγωγής: 11:00 – 23:00

Είσοδος: Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.facebook.com/events/2058390741104185/

www.veganlife.gr

www.facebook.com/veganlifefestival

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 Γκάζι

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews