Εκδηλώσεις

Βελτίωση Διαπροσωπικών Σχέσεων με τη βοήθεια της Expansion Method!

Βελτίωση Διαπροσωπικών Σχέσεων με τη βοήθεια της Expansion Method!

Στα καθημερινά διαπροσωπικά μας προβλήματα που δημιουργούν έντονη δυσαρέσκεια και συνήθως ακολουθούν καβγάδες, τσακωμοί, στεναχώριες, υπάρχει μια αποτελεσματική λύση που χρειάζεται όλοι να γνωρίζουν. ΟνομάζεταιExpansion Method, μια βραβευμένη καινοτομική ψυχολογική μέθοδος, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που επαναφέρει τα επίπεδα ψυχικής έντασης στα κανονικά τους επίπεδα και βελτιώνει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αμέσως μετά από την ολιγόλεπτη εφαρμογής της. Σας προσκαλούμε να την γνωρίσετε από κοντά.

Το Athens Synthesis Center του ψυχολόγου Πάνου Ασημάκη και το International Council ofExpansion Method (ICEM) σε προσκαλούν να γνωρίσεις από κοντά τη δωρεάν ομιλία με θέμα: Βελτίωση των Διαπροσωπικών Σχέσεων με τη βοήθεια της Expansion Method την Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 17:30-21:00 στο Athens SynthesisCenter, σε ένα ενημερωτικό σεμινάριο 3ων ωρών με εισοδο ελευθερη.

Στην ενημερωτική ομιλία θα παρουσιαστούν τα οφέλη της εφαρμογής της μεθόδου σε διαπροσωπικό επίπεδο, πώς μπορείτε να την δεχθείτε αλλά και τα επαγγελματικά τμήματα για όλους όσους θέλουν να την πιστοποιηθούν σε αυτή. Θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο σε μορφή Workshop για όσους το επιθυμούν.

Απευθύνεται σε:

Όλους όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να γνωρίσουν ένα καινοτομικό ψυχολογικό εργαλείο που μπορούν να το εφαρμόζουν όποτε το έχουν ανάγκη.

Επαγγελματίες και Φοιτητές, Σπουδαστές ψυχολογίας, ιατρικών και κοινωνικών επιστημών. Life Coaching αλλά και εναλλακτικών και συμπληρωματικών θεραπειών.

Ο Εισηγητής της ομιλίας είναι ο εμπνευστής της μεθόδου, Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας, συγγραφέας και πιστοποιημένος coach και εκπαιδευτής της μεθόδου.

Η “Expansion Method” αποτελεί την αιχμή της επιστημονικής εξέλιξης στο χώρο της ψυχολογικής ενδυνάμωσης και θεραπείας. Πρόκειται για μία νέα καινοτομική μέθοδο άμεσης βελτίωσης της ψυχολογίας, η οποία συνδυάζει τις πιο σύγχρονες, εύχρηστες καιγρήγορες επιστημονικές τεχνικές, προσφέροντας ολιστική και μετρήσιμη βελτίωση στην ποιότητα ζωής. Βραβευτηκε το 2016 από την ΕΛΠΙΔΑ με το μετάλλιο Υποστηρικτή και συνεργάζεται με Ιδρύματα, Πανεπιστήμια και φορείς σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο: https://expansionmethod.com/

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018

Διάρκεια: 19:00-21:00

Κρατήσεις θέσεων: https://www.eventbrite.com/e/50568822710

Εισηγητής: Αργύρης Στραβελάκης, Συγγραφέας, Δημιουργός της ψυχολογικής μεθόδουExpansion Method.

Επικοινωνία: 210 3210033, www.greekta.gr

Είσοδος Ελεύθερη

Athens Synthesis Center, Λ. Κηφισίας 125-127, 4ος Όροφος, Αμπελόκηποι (Σταθμός Μετρό Πανόρμου)

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews