Ελλάδα

Ζωή: «Ο αυταρχισμός είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι γιατί το έχω υποστεί» (vid)

Ζωή: «Ο αυταρχισμός είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι γιατί το έχω υποστεί» (vid)

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω συνέντευξης που θα προβληθεί στο ΡΙΚ, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Πέμπτη, ωστόσο το ΡΙΚ, προβάλλει το σχετικό τρέιλερ. «Ο αυταρχισμός είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι γιατί το έχω υποστεί», επισημαίνει η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα λέει: «Και ο Αλέξης Τσίπρας φυσικά, επειδή ανέλαβε έναντι των δανειστών να διαλύσει και να εκκαθαρίσει το κόμμα του και τη Βουλή προκειμένου να εφαρμόσει αυτά τα οποία υπέγραψε, θα κριθεί».

Σε ένα άλλο απόσπασμα του τρέιλερ της συνέντευξης τονίζει ότι «τηλεφωνιόντουσαν με τον κ. Παυλόπουλο και με τον κ. Τσίπρα για να διοργανώσουν εκλογές, την ώρα που η πρόεδρος της Βουλής και συνολικά το σώμα του Κοινοβουλίου ήταν στο σκοτάδι», ενώ επισήμανε ότι «υπήρξε μια περίοδος που ήμουν αποφασισμένη να κρατηθώ μακριά από την πολιτική, θεωρώντας ότι είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία».

Τέλος, υπογράμμισε ότι «ούτε η ελληνική κυβέρνηση στήριξε την Κύπρο ούτε η κυπριακή κυβέρνηση στήριξε την Ελλάδα στις κρίσιμες συνεδριάσεις».

Δείτε το βίντεο

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews