Ελλάδα

Αλκοόλ, ξύλο και αστυνομία στο κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Αλκοόλ, ξύλο και αστυνομία στο κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Αντί για απόψεις … αντάλλαξαν μπουνιές!

Το 10ήμερο κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα, πολυδιαφημίστηκε ως ένα πολιτικό, πολιτισμικό και κοινωνικό γεγονός, κατά το οποίο οι νεολαίοι του ενιαίου πλέον κόμματος, θα αντάλλασσαν απόψεις και ιδεολογίες.

Μάλιστα, για να το στηρίξει ήρθε μέχρι την Ηγουμενίτσα και ο αρχηγός του, Αλέξης Τσίπρας.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν στο κάμπινγκ πέρι τα 500 άτομα. Η συμμετοχή των παρευρισκομένων στις σοβαρές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του κάμπινγκ ήταν ελάχιστη έως αποκαρδιωτική.

Προχτές το πρωί όμως, 100άδες νεολαίοι τα έπιναν έως τις 9 τα ξημερώματα, στην παραλία του Δρεπάνου. Μαζί τους και αρκετοί νεολαίοι από την Ηγουμενίτσα.

Ξαφνικά, μετά από μικροπαρεξήγηση, 150 άτομα επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν παρέα νεαρών, από την Ηγουμενίτσα, που μετριόντουσαν στην παλάμη του ενός χεριού.

Στο σημείο έφτασαν και άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επί τόπου έφτασε και ένα από τα τοπικά στελέχη, που αντί να λειτουργήσει πυροσβεστικά, έριξε λάδι στη φωτιά, ζητώντας τον λόγο σε Ηγουμενιτσιώτες, γιατί τόλμησαν και ήταν παρών.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο “δικηγόρος” του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρών, σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε θεούς και δαίμονες, ενώ σαν σύγχρονος δοσίλογος, υποδείκνυε άτομα στην αστυνομία για να συλληφθούν.

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό είναι τα όσα δημοσιεύουν τοπικά site, σχετικά με το πόσο νόμιμο ήταν το αυτοσχέδιο μπαρ, πάνω στο αιγιαλό και την παραλία, σε περιοχή NATURA και πουλούσαν την μπύρα, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ένα ευρώ την μία;

Ισχύουν άραγε τα παραπάνω;

 

Πηγή: parapolitika.gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews