Κινηματογράφος

«Αμάρανθος ψυχή»

«Αμάρανθος ψυχή»

Η πρώτη προβολή της ταινίας  «Αμάρανθος ψυχή» την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννη,ς στο πλαίσιο του ATHENS INTERNATIONAL DIGITAL FILM FESTIVAL

Η Αθηνά είναι πτυχιούχος παιδαγωγός αλλά λόγω της κρίσης μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει δουλειά πάνω στο αντικείμενο της. Για να βγάλει τα έξοδα της κρατάει ένα μικρό κοριτσάκι που υπεραγαπά, την Μαρία.

Ο Αντρέας είναι στέλεχος σε εταιρία, αξιοπρεπής, ευγενής, επιτυχημένος, σχεδόν ατσαλάκωτος. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το μυστικό που κρύβει.

Η τυχαία συνάντηση τους στο δρόμο θα αποβεί μοιραία για την Αθηνά.

Το ιδιαίτερο αυτό σενάριο υπογράφει η Τζένη Κοσμίδου, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφουν από κοινού η Χρυσαυγή Παπαμήτρου και ο Παναγιώτης Παπανικολάου έχοντας την στήριξη της αξιόλογης βοηθού τους Αγγελικής Γκαλμπένη.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Γιαννόπουλος και Τζένη Κοσμίδου

Συμμετέχουν: Βιβή Μυλωνά, Παρή Καλαποθαράκου, Κατερίνα Αναστασίου, Αθανασία Κούσουλα, Δημήτρης Γιάνναρος

Πρωτότυπη Μουσική : Γιώργος Παπαμήτρου

Μία παραγωγή της εταιρείας καλλιτεχνικών παραγωγών Scene 10-7 και της Χρυσαυγή Παπαμήτρου

Το 3o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας θα διεξαχθεί φέτος, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στις 1-10 Σεπτεμβρίου 2013.

Το 3ο AIDFF θα προβάλει 120 ταινίες στο διαγωνιστικό του κομμάτι με 60 πρεμιέρες από 35 χώρες.

Το Φεστιβάλ τιμά τον ηθοποιό Λευτέρη Βογιατζή με την προβολή της ταινίας «ακροπόλ» σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη . Ευκαιρία να περιηγηθούμε στον κόσμο των ιδιαίτερων ηθοποιών με ερμηνείες που καθηλώνουν τον θεατή. Το Φεστιβάλ καθιερώνει μια νέα κατηγορία «Γνωριμία με ταινίες μικρού μήκους γνωστών σκηνοθετών». Σε αυτήν την κατηγορία θα απoλαύσουμε ταινίες των Δημήτρη Αθανίτη, Γιάννη Μαρούδα και Μιχάλη Γαλανάκη. Όσοι Βρεθούν στο φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αφιερώματα από το Edge Hill Univercity, ταινίες νέων σκηνοθετών που δημιουργήθηκαν ειδικά για το φεστιβάλ, βραβευμένες Μικρού μήκους ταινίες από το Tόκιο, ενώ θα περιηγηθούμε σε οικολογικούς προορισμούς μέσα από τα διεθνή φεστιβάλ, Wildlife Vaasa Festival της Φινλανδίας (συνεργάτης του Φεστιβάλ) και Wildlife Conservation Film Festivals, Νέα Υόρκη ΗΠΑ, (συνεργάτης του Φεστιβάλ).

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews