Κοινωνία

Αυτοκίνητο «θέρισε» έξι άτομα

Αυτοκίνητο «θέρισε» έξι άτομα

Ενας 75χρονος έχασε τη ζωή του και άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, ανάμεσά τους μία μητέρα με τρία κορίτσια 11, 16 και 17 χρόνων, όταν ένα αυτοκίνητο Mini Cooper, που οδηγούσε ένα 20χρονος, έπεσε πάω σε στάση των αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας 72χρονος οδηγός Ι.Χ. παραβίασε σηματοδότη και έκανε αριστερή στροφή, με αποτέλεσμα ο οδηγός του Mini Cooper που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα να αιφνιδιαστεί και κάνοντας ελιγμό για να το αποφύγει να πέσει πάνω στη στάση με τον κόσμο. «Με έκανε να σκοτώσω κόσμο», ήταν τα πρώτα λόγια του 20χρονου οδηγού.

Η στάση όπου σημειώθηκε το δυστύχημα βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στον δρόμο και είναι εντελώς εκτεθειμένη, αφού δεν υπάρχει ούτε πεζοδρόμιο, ενώ τα κατασκευαστικά προβλήματα του συγκεκριμένου δρόμου απασχολούν ήδη τη δικαιοσύνη.

Ενδεικτικό της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου σημείου, όπου βρίσκεται η στάση, είναι το γεγονός πως πίσω ακριβώς από το στέγαστρο υπάρχει ένα εκκλησάκι, «ενθύμιο» από προηγούμενο τροχαίο (!).

Πηγή ethnos.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews