Κοινωνία

Εγιναν πέντε προσαγωγές, δύο Ελλήνων και τριών αλλοδαπών

Εγιναν πέντε προσαγωγές, δύο Ελλήνων και τριών αλλοδαπών

Ολοκληρώθηκε επιχείρηση της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο – Ανοιχτοί οι γύρω δρόμοι

Ολοκληρώθηκε περί τις 9:00 το πρωί της Τετάρτης αστυνομική επιχείρηση εντός του Πολυτεχνείου, στην οδό Πατησίων, η οποία ξεκίνησε στις 6:20 και οι γύρω δρόμοι το διάστημα αυτό είχαν κλείσει. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο σημείο αυτό βρέθηκαν περί τις έξι διμοιρίες ειδικών αστυνομικών δυνάμεων ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα αφορά και τη λειτουργία του portal indymedia, ενώ έχουν βρεθεί από τους αστυνομικούς στον ευρύτερο χώρο του Πολυτεχνείου ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, καδρόνια και λοστοί. Πραγματοποιήθηκαν πέντε προσαγωγές, δύο Ελλήνων και τριών αλλοδαπών.

Είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές δυνάμεις εισβάλλουν στον χώρο του Πολυτεχνείου χωρίς να έχουν προηγηθεί επεισόδια.

Μιλώντας στο Mega ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι η αστυνομική επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου σε όλη την επικράτεια.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αντιδράσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική επιχείρηση, ο κ. Κεδίκογλου είπε πως αν ισχύει ότι βρέθηκαν μπιτόνια με βενζίνη δεν έχει λόγο να αντιδράσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Γιατί να αντιδράσουν; Τους πήραν τα καύσιμα;» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή tovima.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews