Κόσμος

Εκτελέστηκε η πρώην φημολογούμενη σύντροφος του ηγέτη της Β. Κορέας

Εκτελέστηκε η πρώην φημολογούμενη σύντροφος του ηγέτη της Β. Κορέας

Η τραγουδίστρια, που είχε μυστηριώδη σχέση με τον Κιμ Γιονγκ-ουν, συνελήφθη και εκτελέστηκε με άλλους έντεκα μπροστά στα μάτια των συγγενών τους.

Η Χιον Σονγκ-γουόλ, τραγουδίστρια που λέγεται πως ήταν πρώην κοπέλα του ανώτατου ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν, εκτελέστηκε με άλλους έντεκα πριν από εννέα ημέρες για παραβίαση του νόμου κατά της πορνογραφίας. Εκτελέστηκαν μπροστά στα μάτια των συγγενικών τους προσώπων, αφού πρώτα φυλακίστηκαν.

Η Χιον Σονγκ-γουόλ έχει τραγουδήσει διάφορα πατριωτικά τραγούδια, όπως «Τα βήματα των στρατιωτών», «Αγαπάω την Πιονγκ Γιανγκ», «Είμαστε ο στρατός του Κόμματος».

Οι δώδεκα συλληφθέντες ήταν τραγουδιστές, μουσικοί και χορευτές και οδηγήθηκαν στο απόσπασμα μετά από κατηγορίες για βιντεοσκόπηση σεξουαλικών στιγμών μεταξύ τους και την πώληση αυτών σε βίντεο. Σύμφωνα με αναφορές, μετά το σκάνδαλο οι δύο μπάντες διαλύθηκαν, ενώ γίνεται λόγος πως βρέθηκαν στην κατοχή ορισμένων βίβλοι και θεωρήθηκαν αντιφρονούντες.

 

Ο Κιμ Γιονγκ-ουν, που έγινε ηγέτης της Β. Κορέας, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του τον Δεκέμβριο του 2011, πιστεύεται πως γνώρισε την Χιον πριν από δέκα χρόνια. Όπως λέγεται, ο πατέρας του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση, γι’αυτό και εμφανίστηκε μαζί της δημοσίως μετά τον θάνατό του.

 

Αναλυτές σε διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για «πολιτικούς λόγους» πίσω από αυτές τις εκτελέσεις.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι πλέον παντρεμένος με την τη σύζυγό του Ρι Σολ-γιου.

 

Πηγή: kathimerini.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews