Κόσμος

Εμφανίστηκε ολοζώντανη, 13 μέρες μετά την κηδεία της

Εμφανίστηκε ολοζώντανη, 13 μέρες μετά την κηδεία της

Έκπληκτοι έμειναν οι συγγενείς μια γυναίκας από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όταν εκείνη εμφανίστηκε ολοζώντανη μπροστά τους, 13 ημέρες μετά την κηδεία της.

Η 50χρονη Sharolyn Jackson πέθανε στις 20 Ιουλίου σύμφωνα με την νεκρολογία στην εφημερίδα The Times of Trenton. Οι οικογένεια της έκλαψε για το χαμό της και την έθαψε λίγες μέρες αργότερα, στις 3 Αυγούστου. Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Philadelphia των ΗΠΑ στις 18 Ιουλίου. Δυο μέρες αργότερα οι αρχές εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας που ταίριαζε στην περιγραφή της 50χρονης.

Οι αρχές ειδοποίησαν την οικογένεια για να ταυτοποιήσει το θύμα. Στο νεκροτομείο πήγε ο γιος της ο οποίος είδε φωτογραφίες από τη νεκρή γυναίκα και είπε ότι πρόκειται για τη μητέρα του. Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου, που επέτρεψε στην οικογένεια να τελέσει την κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου. Δεκατρείς ημέρες αργότερα συνέβη κάτι αναπάντεχο. Η 50χρονη εμφανίστηκε ζωντανή σε ψυχιατρικό κέντρο της πόλης ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας James Garrow δήλωσε στην Huffington Post: “ Θα κάνουμε εκταφή της γυναίκας. Θέλουμε να εντοπίσουμε ποιο είναι το θύμα”.

Οι αρχές διαβεβαιώνουν πως θα κάνουν ο,τι μπορούν για να ξεμπερδέψουν το κουβάρι αυτής της υπόθεσης.

Πηγή sigmalive.com

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews