Κινηματογράφος

Η επερχόμενη ταινία 47 Ronin

Η επερχόμενη ταινία 47 Ronin

Η ταινία 47 Ronin είναι μια αμερικανική ιστορία δράσης και επιστημονικής φαντασίας της Universal Studios. Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και έχει οπτικοποιηθεί αρκετές φορές ακόμα στην έβδομη τέχνη, καθώς και σε magna comics. Μια ιστορία που διαδραματίζεται τον 18ο αιώνα και περιγράφει τις περιπέτειες του απομονωμένου Kai όταν εισέρχεται σε μια ομάδα σαμουράι που αποφασίζει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αρχηγού τους.

Η ταινία ήταν να βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2012, αλλά θα αργοπορήσει. Συγκριμένα θα βρίσκεται στις Αμερικανικές αίθουσες από τις 25 Δεκεμβρίου 2013, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους: Keanu Reeves, Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, and Tadanobu Asano. Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Carl Rinsch και οι πρώτες αφίσες της ταινίας είναι ήδη γεγονός. Καλή επιτυχία!!

Γνωρίζατε ότι:

 

 • Σύμφωνα με τον Keanu Reeves, η ταινία έγινε πρώτα στα Ιαπωνικά, ως φόρο τιμής στην υποστηρικτική ομάδα ηθοποιών και μετά έγινε στα Αγγλικά.

 

 • Πέντε Ιάπωνες ηθοποιοί πέρασαν από ακρόαση, εκτός του Keanu Reeves, έτσι ώστε η ιστορία να αποπνέει περισσότερο το Ιαπωνικό στυλ και να αναγνωριστεί αυτό στις ΗΠΑ.

 

 • Τα βέλη που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία ήταν φτιαγμένα από τον Michael Reape, έναν διάσημο Ευρωπαίο δημιουργό βελών. Ένας μικρός αριθμός βελών ήταν φτιαγμένος σε στυλ που αποπνέει κειμήλιο μουσείου για τα κοντινά πλάνα.

 

 • Αυτή η είναι η πρώτη σκηνοθετική εμφάνιση του Carl Rinsch.

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

 • «Οι μάγισσες» (The Witches)

  Σύντομα στους κινηματογράφους Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Ρόμπερτ Ζεμέκις (“Forrest Gump”) έρχεται μία φανταστική περιπέτεια...

 • «Wonder Woman 1984»

  Σύντομα στους κινηματογράφους Μπρος ολοταχώς στη δεκαετία του 1980, καθώς η Wonder Woman, στη νέα της κινηματογραφική...

 • «Το Τραγούδι του Χιλμπίλη» (Hillbilly Elegy)

  Σύντομα στους κινηματογράφους από την Odeon Τη στιγμή που ο φοιτητής Νομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης...

 • «Λούγκερ»

  Σύντομα στους κινηματογράφους από την Odeon Τα γεγονότα της ταινίας εκτυλίσσονται μετά την Κατοχή, μέχρι και τα...

Copyright © 2015-2016 Clevernews