Κινηματογράφος

Η επερχόμενη ταινία 47 Ronin

Η επερχόμενη ταινία 47 Ronin

Η ταινία 47 Ronin είναι μια αμερικανική ιστορία δράσης και επιστημονικής φαντασίας της Universal Studios. Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και έχει οπτικοποιηθεί αρκετές φορές ακόμα στην έβδομη τέχνη, καθώς και σε magna comics. Μια ιστορία που διαδραματίζεται τον 18ο αιώνα και περιγράφει τις περιπέτειες του απομονωμένου Kai όταν εισέρχεται σε μια ομάδα σαμουράι που αποφασίζει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αρχηγού τους.

Η ταινία ήταν να βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2012, αλλά θα αργοπορήσει. Συγκριμένα θα βρίσκεται στις Αμερικανικές αίθουσες από τις 25 Δεκεμβρίου 2013, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους: Keanu Reeves, Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, and Tadanobu Asano. Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Carl Rinsch και οι πρώτες αφίσες της ταινίας είναι ήδη γεγονός. Καλή επιτυχία!!

Γνωρίζατε ότι:

 

  • Σύμφωνα με τον Keanu Reeves, η ταινία έγινε πρώτα στα Ιαπωνικά, ως φόρο τιμής στην υποστηρικτική ομάδα ηθοποιών και μετά έγινε στα Αγγλικά.

 

  • Πέντε Ιάπωνες ηθοποιοί πέρασαν από ακρόαση, εκτός του Keanu Reeves, έτσι ώστε η ιστορία να αποπνέει περισσότερο το Ιαπωνικό στυλ και να αναγνωριστεί αυτό στις ΗΠΑ.

 

  • Τα βέλη που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία ήταν φτιαγμένα από τον Michael Reape, έναν διάσημο Ευρωπαίο δημιουργό βελών. Ένας μικρός αριθμός βελών ήταν φτιαγμένος σε στυλ που αποπνέει κειμήλιο μουσείου για τα κοντινά πλάνα.

 

  • Αυτή η είναι η πρώτη σκηνοθετική εμφάνιση του Carl Rinsch.

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews