Κινηματογράφος

Η επερχόμενη ταινία Pompeii

Η επερχόμενη ταινία Pompeii

Δομημένο στην Πομπηία του 79 μ.Χ.. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Κέλτη Milo, ενός σκλάβου που εργάζεται στα καράβια και βρίσκεται στον δρόμο για την Νάπολη. Καθώς το ιστορικό και διάσημο στον χρόνο βουνό-ηφαίστειο Βεζούβιος πραγματοποιεί την πρώτη του έκρηξη που μέλει να μετατρέψει τρεις πόλεις σε ωκεανούς λάβας, ο Milo προκειμένου να γυρίσει πίσω στην πόλη, μετατρέπεται σε έναν αόρατο μονομάχο και να σώσει από το ιστορικό αμφιθέατρο Κολοσσαίο τον καλύτερο του φίλο και την αγαπημένη του Cassia που είναι παγιδευμένη στην βίλα της. Ο Milo γνώρισε την Cassia, όσο δούλευε για τον πατέρα της, έναν πλούσιο έμπορο. Η κρυφή τους αγάπη όμως δεν ήταν συμβατή για τα πρότυπα της εποχής. Η Cassia είχε αρραβωνιαστεί παρά την θέληση της με έναν διεφθαρμένο Ρωμαίο Γερουσιαστή. Αψηφώντας κάθε φόβο και γεμάτος ηρωισμό, ο Milo προσπαθεί να τους σώσει, ενώ παράλληλα η μαγευτική Πομπηία καταστρέφεται γύρω του και τον παρασέρνει μέχρι να τον εγκλωβίσει στο αμφιθέατρο.

Δήλωση του πρωταγωνιστή Kit Harington για την πρώτη αφίσα που δημοσιεύθηκε:

«Αυτή είναι η πρώτη σκηνή που εμφανίζομαι στην ταινία. Είναι σκηνοθετημένη στο Λονδίνο, και βασικά, είναι η στιγμή, όπου ο ρόλος μου είναι ένας μονομάχος που παλεύει στην αρένα. Αυτό είναι το στυλ της μονομαχίας του. Είναι μια σπουδαία ολιγόλεπτη μάχη μεταξύ εμού και τριών μασκοφόρων μονομάχων. Σε αυτή την φάση ορίζει ποιος είναι ο Milo και τι μπορεί να κάνει. Οι μαχητικές μου ικανότητες φανερώνονται αρκετά νωρίς.»

Original quote:

“This is the first scene you see me in. It’s set in London, in fact, and it’s a scene where my character is a gladiator fighting in an arena. That’s his gladiator look. It’s a great little fight against three masked gladiators and sets up who he is and where he’s going. You see me display my skills quite early on.”

Από το πρώτο teaser διαφαίνεται μια ανατριχιαστική αφήγηση που φανερώνει τα ανθρώπινα σώματα καλυμμένα με στάχτη στο αποτέλεσμα της φύσης, ενώ οι σκηνές μάχης φανερώνουν τα εφέ της μοντέρνας παραγωγής. Σχετικά με το πρωταγωνιστικό δίδυμο, το πλάνο προσδίδει στον Milo την προσωποποίηση του αγωνιστή και στην Cassie τον συναισθηματισμό και την αγωνία για το μέλλον.

Η νέα υπερπαραγωγή του σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson με φόντο τον αρχαίο κόσμο, υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό έναν δυνατό συνδυασμό δράσης, εφέ, αγάπης και ανθρωπιάς. Σε σενάριο Janet Scott Batchler, Lee Batchler, Julian Fellowes, Michael Robert Johnson και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Kit Harington (Game Of Thrones), Emily Browning, Kiefer Sutherland, Jared Harris, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas and Paz Vega. Από τις 21 Φεβρουαρίου 2014 στις αμερικανικές αίθουσες.

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews