Ελλάδα

Κεδίκογλου: : «Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της εκπαίδευσης ετοιμάζει έφοδο στα θερινά ανάκτορα»

Κεδίκογλου: : «Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της εκπαίδευσης ετοιμάζει έφοδο στα θερινά ανάκτορα»

1330 εκπαιδευτικοί θα απορροφηθούν από το υπουργείο Υγείας

«Από τους 2000 εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, οι 1330 θα απορροφηθούν από το υπουργείο Υγείας», διαβεβαίωσε νωρίτερα ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου, εξήγησε δηλαδή ότι δεν θα απολυθεί σχεδόν κανένας από τους 2000 εκπαιδευτικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ δεν απέκλεισε οριζόντιες παρεμβάσεις «λόγω των καθυστερήσεων Μανιτάκη».

Αναφερόμενος στις αλλαγές στο Λύκειο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αυτές θα ισχύσουν από το Σεπτέμβριο με στόχο να αποσυνδεθεί το απολυτήριο του λυκείου από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι αλλάζουν όλα και στην τεχνική εκπαίδευση, με την εισαγωγή του 4ου έτους μαθητείας.

Βολές κατά της Κουμουνδούρου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της εκπαίδευσης ετοιμάζει έφοδο στα θερινά ανάκτορα», σχολίασε ο υφυπουργός Παιδείας με φόντο τις κινητοποιήσεις στο χώρο της εκπαίδευσης, ενώ «δεν μπορώ να αποκλείσω οριζόντιες παρεμβάσεις λόγω των καθυστερήσεων Μανιτάκη. Προφανώς εκείνος έχει ευθύνες» υποστήριξε ο κ. Κεδίκογλου για τον πρώη υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

Πηγή: thepaper,gr

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews