Πολιτική

Μήνυση Αβραμόπουλου στον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ

Μήνυση Αβραμόπουλου στον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ

Μήνυση κατά του εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέα Παπαδόπουλου, για άρθρο που έγραψε στο περιοδικό “Μεταρρύθμιση” υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το άρθρο με τίτλο “Ώρα να τελειώνουμε” μιλούσε για πολιτικούς “τύπου Αβραμόπουλου” κατηγορώντας τον πως τον ενδιαφέρουν μόνο τα αξιώματα και κάνοντας ειδική αναφορά στη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.

Εκ μέρους του περιοδικού, ο εκδότης Γ.Μεϊμάρογλου, απάντησε πως ένα πολιτικό περιοδικό γνώμης δεν λογοκρίνει και δεν λογοκρίνεται. “Θα περίμενε κανείς, ιδιαίτερα σε ένα πολιτικό περιοδικό γνώμης και διαλόγου, να φτάσουν – προς δημοσίευση στην ιστοσελίδα του – οι όποιες απαντήσεις υπήρχαν στην ασκηθείσα κριτική” αναφέρει ο εκδότης.

“‘Απάντηση’ υπήρξε μόνον από τον κ. Αβραμόπουλο. Δεν την λάβαμε ωστόσο απʼ ευθείας από τον κ. υπουργό, αλλά από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται πως το άρθρο αναφερόταν επίσης στην “περίπτωση Παπουτσή” με αφορμή την τοποθέτησή του πολιτικού στην Παγκόσμια Τράπεζα, λέγοντας πως από όποια θέση και αν πέρασε “άφησε συντρίμμια” και αποκαλώντας τον “δικό μας παιδί”.

Τέλος, στο άρθρο γινόταν λόγος για “παρεμβάσεις τύπου Απόστολου Κακλαμάνη”, μιλώντας για “πρώην που παραμένουν νυν και έχουν γενικώς ασυλία” και καταγγέλλοντας τον για πελατειακές σχέσεις.

Πηγή nooz.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews