Αθλητικά

Μαρινάκης κατά προπονητολογίας και… εισαγγελίας

Μαρινάκης κατά προπονητολογίας και… εισαγγελίας

Επιθετική ήταν η στάση που κράτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσίαση του Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τον Μίτσελ με αφορμή την κριτική που του ασκείται το τελευταίο διάστημα και κατηγόρησε ονομαστικά δύο εισαγγελείς, ρίχνοντας ξανά τη βόμβα της παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ.

Αρχικά ο Β.Μαρινάκης αναφέρθηκε στον ερχομό του Αργεντινού αστέρα λέγοντας πως “είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζουμε τον Χαβιέρ Σαβιόλα ο οποίος είναι κόσμημα για το πρωτάθλημά μας. Κάναμε την υπέρβασή μας. Ολα αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του, η εμπειρία του και οι ικανότητές του θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όταν θα είναι έτοιμος θα μας κάνει χαρούμενους μέσα στο γήπεδο“.

Ερωτηθείς να εξηγήσει το λόγο της υλοποίησης μιας τόσο δαπανηρής μεταγραφής ανέφερε ότι “κάναμε την υπέρβαση γιατί αυτό που έχει κουράσει όλο τον κόσμο είναι αυτή η καθημερινή μιζέρια. Και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει ο καθένας μας να δουλέψει, να βάλει το κεφάλι κάτω και να κάνει πέντε πράγματα γι’ αυτόν τον τόπο. Και όσοι έχουμε την δυνατότητα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση για να δείξουμε ότι η Ελλάδα υπάρχει“.

Κατόπιν ο πρόεδρος των Πειραιωτών κλήθηκε να σχολιάσει την προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και δη μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ. “Θα πρέπει να σταματήσει“, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Ο Ολυμπιακός, όταν πρέπει, θα είναι έτοιμος. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό, έχει ενισχυθεί, θα ενισχυθεί περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει αυτή η εικόνα. Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι δεν έχει δείξει αυτό που θέλουμε. Η ομάδα έχει κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία και είναι λογικό να μην μπορεί να δείξει αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Υπάρχει χρόνος και θα διορθωθούν τα λάθη. Οποιαδήποτε διορθωτική αλλαγή, θα γίνει. Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι με τον προπονητή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ν’ ασχολούμαστε με αυτό το θέμα γιατί ο προπονητής δεν αλλάζει. Απέχουμε άλλωστε 40 ημέρες από την έναρξη του Champions League“.

Ακολούθως επανέλαβε την πρόθεσή του να παραιτηθεί “διότι δεν έχω μάθει να ζω υπό την ομηρία οποιουδήποτε εισαγγελέα. Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του κ. Κορρέ και της κα. Παπανδρέου, οι οποίοι μπορούν με μία δίωξη να σε βάλουν σε μία εμπειρία χρόνων, χωρίς κανένα στοιχείο και να υποφέρεις καθημερινά, κοινωνικά και επαγγελματικό. Αυτό είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί. Είχα πει επίσης ότι ο αθλητικός νόμος που είχε ψηφιστεί είναι ένας νόμος που μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς στοιχεία να σε οδηγήσει στη θέση του κατηγορούμενου, οπότε εγώ δεν μπορώ να πάρω αυτό το ρίσκο. Είχαμε στείλει τότε και τις θέσεις. Αυτά έχουν δρομολογηθεί και θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Να μην υπάρχει καμία ανησυχία πάντως, θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω και φέτος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα, θα προσφέρει καλύτερο θέαμα και αν είμαστε τυχεροί στην κλήρωση του Champions League πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι“.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια λειτουργίας ιδρύματος στα πρότυπα του εξωτερικού σημειώνοντας ότι “το θέμα το έχουμε σκεφτεί εδώ και 1,5 χρόνο. Πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο θα μπορούμε να το λειτουργήσουμε. Ο Ολυμπιακός βοηθάει ήδη τον κόσμο, αλλά εγώ θέλω να έχει όσο λιγότερο προβολή κάτι τέτοιο. Δεν έχει σημασία να το λες. Μόνο να βοηθάς. Σε αυτό το ίδρυμα όπως το σκέφτομαι θα μετέχουν άνθρωποι με γνώση για να βοηθήσουν τον κόσμο που το έχει ανάγκη“.

Κλείνοντας διέψευσε κατηγορηματικά ότι σκοπεύει να εξαγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό 902.

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews