Αθλητικά

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η NOVA επιχειρεί να μας υπονομεύσει

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η NOVA επιχειρεί να μας υπονομεύσει

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι για μια ακόμη φορά η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό.Mετά τη γνωστοποίηση της εξώδικης διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή της δόσης του Ιουνίου, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι για μια ακόμη φορά η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω, γεγονός το οποίο συνιστά επιλεκτική συμπεριφορά εις βάρος του Παναθηναϊκού και προσπάθεια αποδυνάμωσης του υγιούς ανταγωνισμού και του προϊόντος συνολικότερα.

Δεν ξέρουμε αν η μη καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες της NOVA ή εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε αυτήν την αδικία και να ενημερώσουμε γι’ αυτήν το σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης».

Σε ανακοίνωσή του, το συνδρομητικό κανάλι αναφέρει μεταξύ άλλων, «η Nova, όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι η διοίκηση του ΣΚΑΪ χρησιμοποιεί ως εργαλείο χάριν των συμφερόντων της».

Απαντώντας, κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνιζαν τα εξής: «Η διοίκηση της Νόβα απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση με αποτέλεσμα να ‘ξεχάσει’ να μιλήσει για την ταμπακιέρα. Καλό θα ήταν να μην μπερδεύει τη διοίκηση του ΣΚΑΪ με αυτή του Παναθηναϊκού, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα ίδια επιχειρήματα συγκεκριμένης ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός είναι που έχει σοβαρά παράπονα από τον μονομερή και ακραία παράνομο τρόπο που η Νόβα περιέκοψε τα ποσά που όφειλε να του δώσει και πάνω σε αυτό δεν πήραμε καμία απάντηση. Το συνδρομητικό κανάλι θα πρέπει δε να γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα ανέχεται αδιαμαρτύρητα οποιαδήποτε παράτυπη σε βάρος του δράση».

Πηγή skai.gr

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews