Πολιτική

Παπαδημούλης: Το ΚΚΕ οφείλει εξηγήσεις για την πώληση του «902»

Παπαδημούλης: Το ΚΚΕ οφείλει εξηγήσεις για την πώληση του «902»

Επίθεση κατά του ΚΚΕ για την απόφαση και τις διαδικασίες πώλησης του ραδιοσταθμού 902 εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, καλώντας τον Περισσό να απαντήσει εάν είναι νόμιμο «μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην ”πιάτσα”».

Σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό «Κόκκινο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «η ηγεσία του ΚΚΕ οφείλει, με ευθύνη, να πει που και πως πουλήθηκε ο «902», αν είναι νόμιμο μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην «πιάτσα», ποιες νομικές δικλείδες χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου αγοραστή κι αν είναι αλήθεια ότι ο αγοραστής είναι ο ιδιοκτήτης του Extra».

Διαπορώντας μάλιστα για την πάγια άρνηση του Περισσού για οποιασδήποτε μορφής συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε: «Πως το ΚΚΕ, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απορρίπτει κάθε πρόταση κοινής δράσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να πουλήσει το κανάλι και το ραδιόφωνο του σε έναν ιδιοκτήτη που υπέρ-προβάλλει τη Χ.Α κι ο ίδιος είναι συχνά ομοτράπεζος του κ. Σαμαρά;»

Κλείνοντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από το ΚΚΕ «πλήρη διαφάνεια και εξηγήσεις που τις χρωστούν πάνω από όλα στον κόσμο τους», ενώ επεσήμανε πως «δεν είναι νοητό να ακολουθεί η Αριστερά σε τέτοια θέματα που σχετίζονται με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Η αναφορά του Δημήτρη Παπαδημούλη στην εκποίηση του 902 όπως δημοσιεύτηκε στο blog του βουλευτή Β’ Αθήνας:
«Η ηγεσία του ΚΚΕ οφείλει, με ευθύνη, να πει που και πως πουλήθηκε ο «902», αν είναι νόμιμο μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην «πιάτσα», ποιες νομικές δικλείδες χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου αγοραστή κι αν είναι αλήθεια ότι ο αγοραστής είναι ο ιδιοκτήτης του Extra. Επίσης, πως το ΚΚΕ, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απορρίπτει κάθε πρόταση κοινής δράσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να πουλήσει το κανάλι και το ραδιόφωνό του σε έναν ιδιοκτήτη που υπερ-προβάλλει τη Χ.Α κι ο ίδιος είναι συχνά ομοτράπεζος του κ.Σαμαρά. Ζητάμε από την ηγεσία του ΚΚΕ πλήρη διαφάνεια και εξηγήσεις που τις χρωστούν πριν από όλα στον κόσμο τους. Δεν είναι νοητό να ακολουθεί η Αριστερά, σε τέτοια θέματα που σχετίζονται με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις δύο μέτρα και δύο σταθμά».

πηγή imerisia.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews