Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: «Είμαστε όλοι εδώ» την 3η Σεπτέμβρη

ΠΑΣΟΚ: «Είμαστε όλοι εδώ» την 3η Σεπτέμβρη

Παρόντες Σημίτης και Παπανδρέου

Παραταξιακή συσπείρωση και ανασύνθεση του χώρου της κεντροαριστεράς με κορμό το ΠΑΣΟΚ είναι ο στόχος που θέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με το διήμερο συνέδριο που θα γίνει στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

Είναι ενδεικτικό ότι έχουν κληθεί και θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού έσωσε την παρτίδα μετά την κρίση που προκάλεσε το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης, στηρίζοντας την κυβέρνηση, επιχειρεί πλέον να επανασυνθέσει το χώρο της κεντροαριστεράς γύρω από το ΠΑΣΟΚ, με το πλεονέκτημα που του δίνει η αποδυνάμωση της ΔΗΜΑΡ μετά την αποχώρησή της από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα με δική τους πρωτοβουλία σκέπτονται να προσέλθουν στο διήμερο συνέδριο.

Ακόμη πάντως κι αν δεν προσέλθουν είναι σαφές το τελευταίο διάστημα ότι οι προσπάθειές τους για τη δημιουργία ενός άλλου πόλου έχουν ατονίσει καθώς βλέπουν αφενός να μη βρίσκουν επαρκή ανταπόκριση στην κοινωνία κινήσεις τύπου Λοβέρδου, ενώ από την άλλη μεριά το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης

 

Πήγη:thepaper.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews