Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Σε ντελίριο μισαλλοδοξίας ο Τσίπρας

ΠΑΣΟΚ: Σε ντελίριο μισαλλοδοξίας ο Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε ένα ντελίριο μισαλλοδοξίας» και «υπονομεύει την προσπάθεια για ανάπτυξη και καταπολέμηση της ανεργίας», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ασκεί το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του στην ΚΕ του κόμματος, ότι «βρίσκεται σε ένα ντελίριο μισαλλοδοξίας».

«Όμως σήμερα», αναφέρει ειδικότερα η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, «ανάμεσα στις γνωστές του κοινοτοπίες, υπάρχει μια απίθανη αποστροφή. Απευθυνόμενος στους εταίρους μας και τους επενδυτές τους λέει: «κρατήστε τα λεφτά σας για καμία πιο σίγουρη επένδυση».

Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας υπονομεύει την προσπάθεια για ανάπτυξη και καταπολέμηση της ανεργίας, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα επισφαλή «επένδυση» γιατί ο ίδιος και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν δυστυχώς πολιτικά στο σενάριο του αδιεξόδου και της καταστροφής με μόνο γνώμονα το φτηνό μικροκομματικό τους συμφέρον».

«Αυτή όμως είναι μια «επένδυση» που δεν τους πήγε ούτε θα τους πάει πολύ μακριά», καταλήγει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Πηγή skai.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews