Αθλητικά

Πρόταση κοντά στα 5 εκ. της Μπενφίκα για Φέισα

Πρόταση κοντά στα 5 εκ. της Μπενφίκα για Φέισα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα βρίσκεται η Μπενφίκα. Η πρόταση των Πορτογάλων -λίγο κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ- φαίνεται πως ικανοποιεί τον Ολυμπιακό που ετοιμάζεται να την αποδεχθεί. Επίσκεψη Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και… αδιαφορία για Μίτσελ.

Πρόταση λίγο κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Λιούμπομιρ Φέισα έχει στα χέρια του από την Μπενφίκα ο Ολυμπιακός. Τελικά, τα πορτογαλικά δημοσιεύματα που έλεγαν προ ημερών πως η Μπενφίκα ενδιαφέρεται εντόνως για τον μέσο των Πειραιωτών, αποδείχθηκαν αληθινά, αφού οι “αετοί” κατέθεσαν πρόταση και περιμένουν απάντηση.

Κυκλοφορεί έντονα στην Πορτογαλία ότι ετοιμάζεται πρόταση και για τον Πάουλο Μασάντο, πιθανότατα από Ρωσία μεριά…

Τα χρήματα που προσφέρει η δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας φαίνεται πως ικανοποιούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση και ο Φέισα να συνεχίσει την καριέρα του στην Liga Sagres.

Σχετικά με τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει πως αποτελεί μία από τις περιπτώσεις κεντρικών χαφ που απασχολούν, ωστόσο διαψεύδει το δημοσίευμα της “Equipe” ότι προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ στη Μπαστιά για την απόκτησή του.

Οσον αφορά στον Πάπε Ντιόπ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά η υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού η Λεβάντε δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ.

Πηγή contra.gr/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews