Αθλητικά

Σαββίδης: Ήθελα πολύ να στεναχωρήσω τους Γερμανούς

Σαββίδης: Ήθελα πολύ να στεναχωρήσω τους Γερμανούς

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης από την εικόνα του ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς με την Σάλκε για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είπε για τις μεταγραφές.

“Με το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα και έτσι χτίζεται η ομάδα. Η ομάδα μας έχει καλές προοπτικές. Υπάρχουν και προβλήματα, τα είδαμε αυτά, αλλά η μεγάλη ομάδα διαμορφώνεται μεθοδευμένα. Πιστεύω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε άνετα να είχε κερδίσει και την Μέταλιστ”, είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και συνέχισε: “ήθελα πολύ να στεναχωρήσω τους Γερμανούς και να που τα καταφέραμε”.

Για τις μεταγραφές δήλωσε: “Με την μεταγραφική πολιτική ασχολείται ο προπονητής. Εάν θεωρήσει ότι χρειάζεται κάτι, η δική μου δουλειά είναι απλά να δώσω χρήματα”, είπε, ενώ σχολιάζοντας το γήπεδο της Σάλκε, τόνισε: “Δεν ζηλεύω κανέναν, αυτό είναι από τον χαρακτήρα μου. Το γήπεδό τους είναι πολύ καλό, το παρατηρήσαμε μόλις ήρθαμε εδώ και σκεφτήκαμε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα τέτοιο γήπεδο, αλλά σε κάθε περίπτωση, στην ομάδα μας όλα διαμορφώνεται μεθοδευμένα. Σε κάθε περίπτωση θα χτίσουμε γήπεδο, αλλά καλύτερο ή χειρότερο από αυτό θα μας το δείξει η ζωή”.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ επεσήμανε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο, είμαι περήφανος για αυτούς. Περήφανος όταν παρακολουθούσα πως συμπεριφέρονται αυτή είναι η δύναμή μας, οι οπαδοί μας”.

Πηγή Newsit

Σχόλια

Αθλητικά

Περισσοτερα στην κατηγορια Αθλητικά

Copyright © 2015-2016 Clevernews