
13 Απριλίου στους κινηματογράφους
Ο άψογος Μάικλ Σάνον (Το Καταφύγιο) πρωταγωνιστεί σε μία απολαυστική και καυστική κωμωδία για τη φήμη και το σύνδρομο του απατεώνα. Το λαμπερό καστ συμπληρώνεται από τους Κέιτ Χάντσον (Σχεδόν Διάσημοι), Ντον Τζόνσον (Στα Μαχαίρια), Μ. Έμετ Γουόλς (Blade Runner) και Ζακ Μπραφ (Garden State).
Ένα κεντημένο σενάριο με δυνατούς διαλόγους, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και εξαιρετικές ερμηνείες σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μάικλ Μάρεν (A Short History of Decay).
Ένας διάσημος συγγραφέας με το όνομα Σράιβερ είναι προσκεκλημένος στο λογοτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ένα κολλέγιο. Όμως, η πρόσκληση έχει κατά λάθος παραδοθεί σε έναν κακότυχο μάστορα με το ίδιο επίθετο, ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ βιβλίο στα χέρια του. Παρ΄όλα αυτά, δέχεται την πρόσκληση και πηγαίνει στο φεστιβάλ, όπου τον καλωσορίζουν εγκάρδιοι θαυμαστές και άλλοι συγγραφείς. Ξεκινάει μάλιστα ένα ειδύλλιο με μία καθηγήτρια, μέχρι που εμφανίζεται ο πραγματικός συγγραφέας, που αποκαλύπτει την όλη απάτη.
Σενάριο (βασισμένο στο μυθιστόρημα Shriver του Κρις Μπέλντεν)/Σκηνοθεσία: Μάικλ Μάρεν
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Σάνον, Κέιτ Χάντσον, Ντον Τζόνσον, Μ. Έμετ Γουόλς, Ζακ Μπραφ
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Εντ Λούκας
Σκηνογραφία: Ντέρικ Χίνμαν
Μοντάζ: Πάτρικ Τζ. Σμιθ, Εντ Γιονάιτις
Μουσική: Άλεξ Γούρμαν
Διάρκεια: 1 ώρα και 41 λεπτά

Facebook
Twitter
Tumblr
RSS