Κοινωνία

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη

Πρόσκληση συμμετοχής σε συλλαλητήριο προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απευθύνει για την Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, η ΑΔΕΔΥ. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της κατά της κινητικότητας χιλιάδων υπαλλήλων του Δημοσίου η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει στάση εργασίας για την ίδια μέρα από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου.

Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων θα ληφθούν κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, την Παρασκευή, οπότε θα συζητηθούν και προτάσεις για πολυήμερες αγωνιστικές κινητοποιήσεις τον Σεπτέμβριο σε ολόκληρο το χώρο του Δημοσίου.

“Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ότι αν δεν σταματήσουν την πολιτική της ανεργίας, της εξαθλίωσης του λαού μας, πολιτική που συσσωρεύει ερείπια στην ελληνική κοινωνία θα αντιμετωπίσουν τους σκληρούς πολύμορφους, παρατεταμένους αγώνες μας, που σε συντονισμό με τα υπόλοιπα κοινωνικά στρώματα θα οδηγήσουν στην ανατροπή αυτής της πολιτικής”, προειδοποιεί σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Πηγή enet.gr/Newsroom Enet

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews