Κοινωνία

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Σε κόκκινο συναγερμό είναι η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν. Η Αντιτρομοκρατική έχει αναλύσεις που “δείχνουν” ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στον επόμενο μήνα.

Η κινητικότητα του καλοκαιριού και τα “αναβαθμισμένα” χτυπήματα μαζί με τις προειδοποιήσεις των τρομοκρατών μέσω προκήρυξης έχουν θέσει τις αρχές σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.Οι πληροφορίες θέλουν ως στόχο κάποιο οικονομικό παράγοντα. Πρόκειται για πρόσωπο και όχι για κτίριο-στόχο λένε οι πληροφορίες που φοβούνται ότι αυτή τη φορά οι τρομοκράτες θέλουν αίμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο στόχος θα προέρχεται από τον τομέα της οικονομίας και δεν αποκλείεται έτσι κάποιο στέλεχος της τρόικας που αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να επισκεφτεί τη χώρα.

Έτσι έχουν ήδη καταρτιστεί σχέδια που σχηματίζουν ένα κλοιό προστασίας γύρω από τους χώρους και τις διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα στελέχη της τρόικας.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας οι ίδιοι οι τρομοκράτες έχουν προειδοποιήσει με ένα “αναβαθμισμένο” χτύπημα μέσω προκήρυξης.

Η Αντιτρομοκρατική “φοβάται” την επανενεργοποίηση της Σέχτας Τρομοκρατών που μετά από δύο δολοφονίες έχει σιγήσει, δεν είναι τυχαία, λένε η αναφορά σε αυτή την οργάνωση στην τελευταία προκήρυξη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς…

Την άκρη του νήματος τώρα οι αρχές την αναζητούν μέσω των καναλιών που εξόπλισαν τους τρομοκράτες. Το οπλοστάσιο το οποίο κατάφεραν με επιτυχία, όπως όλα δείχνουν, να ανανεώσουν ίσως αν βρεθεί μια άκρη να οδηγήσει στα κανάλια της τρομοκρατίας και σε πρόσωπα, ώστε η αντιτρομοκρατική να μπορέσει να προλάβει το χτύπημα.

 

 

πηγή: newsit.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews